Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt már nem bírom szerintetek csak nyavalygós vagyok vagy tényleg jól gondolm, hogy mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
3 és fél éve van barátom, de volt egy kis mosolyszünet, ez alatt járt egy lánnyal 4 hónapig. Van egy közösségi oldal, amin megadta a jelszavát, hogy tölthetek fel közös képeket. Ezen az oldalon van olyan funkció, hogy adatlapon megjelenő barátokat is be lehet állítani, kb 10 et. Na és feltöltöttem a képeket, átállítottam, hogy kapcsolatban van, és kivettem onnan a lányt. Ma már nem tudtam belépni, a csaj vissza került és a kapcsolat állapota egyedülálló. Barátnőm szerint van rá értelmes magyarázat, de én úgy gondolom, hogy meg se várom mit hazudik, kidomom egyből dacára a sok időnek. Már több mint egy éve kibékültünk, de ha ilyen fontos neki az a kis liba, hogy miatta elveszít, szíve rajta. Vagy túl reagállom? segítsetek légyszi!!19/L2010. jan. 15. 00:35
11/16 anonim válasza:
Etikátlan ribi vagy. Hihetetlen, hogy idejutott a társadalom. Mi a franc közöd van hozzá, hogy milyen képeket tesz fel, meg, hogy milyen csajokkal találkozik barátilag? Te lehetsz az egyetlen nőstény az életében? Jóhogy nem az anyjától tiltod el, te szerencsétlen....
magadon segíts, mást nem érdemelsz, te lotyó!
12/16 anonim válasza:
Ez nem bizonyíték semmire, de ha nem ér többet a kapcsolatotok egy nyamvadt internetes oldalnál, talán jobb is, ha szétmentek.
13/16 anonim válasza:
Szia.Szerintem 3,5 ev az nem keves ido.Szerintam beszeljetek meg ezt a dolgot.Merlegeld azt hogy menyire szereted es menyire fontos neked ez a fiu nehogy kesobb band a szakitast.Az is lehet hogy csak szorakozni akkart aval a masik lenyal hogy picit szivasa.Amig nem tudsz bisztosat szerintem ertelmetlen szakitani ha szereted de ha a szerelmed hult ki iranta akkor mas a helyzet.Irtad hogy sok mindent turtel el neki,nem tudom mik voltak azok a dolgok de ha annyira rossz dolgok voltak akkor en a helyedbe mar nem szeretnem.Amugy nem ertem miert kell igy viselkedni a kerdes ki irojaval miert irtok ilyen csunasagokat ra!Szerintem ne ot meregesetek hanem valaszatok a kerdesre.22/L
14/16 anonim válasza:
valaszoljatok a kerdesre bocsi rosszul irtam
15/16 A kérdező kommentje:
kedves 02.32!!!! Én nem alacsonyodok le a szintedre, és nemfogok visszatámadni. De válogasd meg a szavaidat, mi az, hogy ribi meg lotyó???? Istenem milyen kulturált lehetsz, biztos volt már komolya kapcsolatod, meg elvégeztél egy iskolát xD. Szóval ha annyira érdekel, soha nem volt még más pasi az életemben, semmilyen téren. Na ezt add össze te nyomorék. És nem lett eltiltva senkitől. De csak megjegyzem, Ő is nekem adott igazat. És képzeld megbeszéltük, ja és csak, hogy tudd az a kis szuka ami napig zaklatja, és én nem vagyok sem ribi sem lotyó, sem semmi más ami a qrvasággal azonosítható, az inkább édesanyád.
2010. jan. 15. 12:12
16/16 A kérdező kommentje:
09:56 Köszönöm, legalább egy értelmes válasz volt :) Látszik, hogy mi nők sokkal rendesebbek vagyunk. Az az igazság, hogy ez a lány folyton kavar, de barátom azt mondta, hogy csak élvezi, hogy szívózik vele. De nekem ez rosszul esett, mert ha már gyűrűt húzott az ujjamra, akkor ne csináljon ilyeneket. De ma megbeszéltük, és azt mondta, hogy nagyon szeret, és ne veszekedjünk egy kis Qrva miatt, aki nem jelent neki semmit. Én nem értem, hogy lehetnek az emberek ilyen bunkók, hogy lehordják a másikat mindennek ismeretlenül. Köszike az értelmes választ, mindenkinek ennyi lett volna.
2010. jan. 15. 12:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!