Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zaklat a barátom apja. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklat a barátom apja. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy hónap után úgy döntött a barátom, hogy bemutat az apjának, így elmentünk hozzájuk nyársalni. Azzal kezdte, hogy sokkal csinosabb vagyok mint a volt barátnője, jobban tetszek neki. Ezt még betudtam kedvességnek. Aztán a nyársalás végén segítetettem bevinni a tányérokat, barátom addig kint maradt a féltesójával focizni. Ahogy raktam le a tányérokat az apja megfogta a derekam hogy arréb tegyen mert nem fért hozzá a szemeteshez. Nem tudtam, hogy mit csináljak, inkább nem szóltam semmit. Aztán rá pár napra álltam a buszmegállóban, mentem volna barátnőmhöz. Pont arra jött az apja kocsival, és felajánlotta, hogy elvisz. Nem akartam, de nagyon erősködött. Elkezdett megint dicsérgetni, hogy van ízlése a fiának, kár, hogy ilyen fiatal vagyok, de sok lánynak jönnek be az érett férfiak...stb Nagyon kellemetlenül éreztem magam, megköszöntem, hogy elhozott mire azt mondta, hogy szóljak neki nyugodan bármikor.
2014. aug. 19. 21:58
 1/10 A kérdező kommentje:
Én reagálom túl, vagy tényleg zaklat?
2014. aug. 19. 21:59
 2/10 anonim ***** válasza:
zaklat egyertelmu.
2014. aug. 19. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl. Nagyon gáz. Én elmondanám a barátodnak a helyedben... Bár ő meg lehet nem hisz majd neked. Jóban vannak ?
2014. aug. 19. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Hat szerintem szolj ra faterra vagy mutasd meg neki, hogy mennyire szereted a fiat. Ha nem hasznal es folytatja akkor persze szolj a baratodnak. En nem ezzel kezdenem mert ki tudja jol jonnel-e ki belole..
2014. aug. 19. 22:01
 5/10 Hanariko ***** válasza:
Hát ez még annyira durva, lehet csak ilyen közvetlenebb típus, mármint ez az "arrébb rakás" meg ilyenek. Elvégre nem a feneked vagy a melled fogta meg. De elhiszem hogy kellemetlen, talán óvatosan kérdezz rá a barátodnál, hogy mi ez? Mert lehet tényleg csak ilyen nagyon közvetlen kedvesség. Ha meg ne adj isten továbbra is tartana, akkor tényleg meséld el mindezeket a barátodnak.
2014. aug. 19. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Mondd neki kedvesen, hogy ne haragudjon, de nekem nagyon kellemetlen, hogy ilyeneket mond...
2014. aug. 19. 22:02
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem várj még kicsit ebből mind2 esélyes, ha történik még valami akkor írj és próbálok segíteni barátodnak mondtad?
2014. aug. 19. 22:03
 8/10 kzsol válasza:
Hát van olyan aki ilyet kedves gesztusból tesz! De lehet hogy más célja van:( beszélj a barátoddal erről!
2014. aug. 19. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Így látatlanban ezt nem lehet megmondani. Ezek még abszolút nem durva dolgok. Ha ennél messzebbre megy,akkor van a baj. Egyenlőre szerintem még ne szólj erről a barátodnak,csak ha már biztos vagy benne hogy baj van. Az én párom apukája is mindig gyengéden arrébb tol a derekamnál fogva ha épp útban vagyok,sokszor dicsér,adott már puszit a homlokomra,néha megsimogatja a fejem búbját. Itt az a nem mindegy hogy milyen ember,milyen szándékkal teszi ezeket. Az én apósjelöltem pl azért mert kedves,közvetlen,és mert tudja hogy nekem rossz a kapcsolatom apukámmal,és látja rajtam milyen nagy szükségem van az ilyesfajta szeretetre,és mennyire jól szoktak esni nekem ezek a dolgok. 200% hogy semmi rossz szándéka nincs. Lehet hogy a te barátod apukájának sincs semmiféle hátsó szándéka,csak tévesen értelmezted a közvetlenségét. Vagy,tényleg kikezd veled... De ezt így meg nem mondja neked senki látatlanból. 19/L
2014. aug. 19. 22:27
 10/10 anonim ***** válasza:
azért ez a "sok lánynak jönnek be az érett férfiak" duma nekem nem cssak szimpla kedvességnek tünik.
2014. aug. 19. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!