Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat a barátom apja. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy hónap után úgy döntött a barátom, hogy bemutat az apjának, így elmentünk hozzájuk nyársalni. Azzal kezdte, hogy sokkal csinosabb vagyok mint a volt barátnője, jobban tetszek neki. Ezt még betudtam kedvességnek. Aztán a nyársalás végén segítetettem bevinni a tányérokat, barátom addig kint maradt a féltesójával focizni. Ahogy raktam le a tányérokat az apja megfogta a derekam hogy arréb tegyen mert nem fért hozzá a szemeteshez. Nem tudtam, hogy mit csináljak, inkább nem szóltam semmit. Aztán rá pár napra álltam a buszmegállóban, mentem volna barátnőmhöz. Pont arra jött az apja kocsival, és felajánlotta, hogy elvisz. Nem akartam, de nagyon erősködött. Elkezdett megint dicsérgetni, hogy van ízlése a fiának, kár, hogy ilyen fiatal vagyok, de sok lánynak jönnek be az érett férfiak...stb Nagyon kellemetlenül éreztem magam, megköszöntem, hogy elhozott mire azt mondta, hogy szóljak neki nyugodan bármikor.2014. aug. 19. 21:58
1/10 A kérdező kommentje:
Én reagálom túl, vagy tényleg zaklat?
2014. aug. 19. 21:59
3/10 anonim válasza:
Nem reagálod túl. Nagyon gáz. Én elmondanám a barátodnak a helyedben... Bár ő meg lehet nem hisz majd neked. Jóban vannak ?
4/10 anonim válasza:
Hat szerintem szolj ra faterra vagy mutasd meg neki, hogy mennyire szereted a fiat. Ha nem hasznal es folytatja akkor persze szolj a baratodnak. En nem ezzel kezdenem mert ki tudja jol jonnel-e ki belole..
5/10 Hanariko válasza:
Hát ez még annyira durva, lehet csak ilyen közvetlenebb típus, mármint ez az "arrébb rakás" meg ilyenek. Elvégre nem a feneked vagy a melled fogta meg. De elhiszem hogy kellemetlen, talán óvatosan kérdezz rá a barátodnál, hogy mi ez? Mert lehet tényleg csak ilyen nagyon közvetlen kedvesség. Ha meg ne adj isten továbbra is tartana, akkor tényleg meséld el mindezeket a barátodnak.
6/10 anonim válasza:
Mondd neki kedvesen, hogy ne haragudjon, de nekem nagyon kellemetlen, hogy ilyeneket mond...
7/10 anonim válasza:
szerintem várj még kicsit ebből mind2 esélyes, ha történik még valami akkor írj és próbálok segíteni barátodnak mondtad?
8/10 kzsol válasza:
Hát van olyan aki ilyet kedves gesztusból tesz! De lehet hogy más célja van:( beszélj a barátoddal erről!
9/10 anonim válasza:
Így látatlanban ezt nem lehet megmondani. Ezek még abszolút nem durva dolgok. Ha ennél messzebbre megy,akkor van a baj. Egyenlőre szerintem még ne szólj erről a barátodnak,csak ha már biztos vagy benne hogy baj van. Az én párom apukája is mindig gyengéden arrébb tol a derekamnál fogva ha épp útban vagyok,sokszor dicsér,adott már puszit a homlokomra,néha megsimogatja a fejem búbját. Itt az a nem mindegy hogy milyen ember,milyen szándékkal teszi ezeket. Az én apósjelöltem pl azért mert kedves,közvetlen,és mert tudja hogy nekem rossz a kapcsolatom apukámmal,és látja rajtam milyen nagy szükségem van az ilyesfajta szeretetre,és mennyire jól szoktak esni nekem ezek a dolgok. 200% hogy semmi rossz szándéka nincs. Lehet hogy a te barátod apukájának sincs semmiféle hátsó szándéka,csak tévesen értelmezted a közvetlenségét. Vagy,tényleg kikezd veled... De ezt így meg nem mondja neked senki látatlanból. 19/L
10/10 anonim válasza:
azért ez a "sok lánynak jönnek be az érett férfiak" duma nekem nem cssak szimpla kedvességnek tünik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!