Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat az ex barátom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 hónapot jártunk, aztán kiderült hogy megcsalt, azonnal szakítottam vele. Utána visszakönyörögte magát, én adtam neki egy második esélyt, mert szerelmes voltam Természetesen 2 héten belül eljátszotta, úgyhogy szakítottam vele, immáron véglegesen. Ez augusztus közepén volt. 1 hónapja összejöttem a fiúval, nagyobb a szerelem mint az előzőnél, de a volt barátom teljesen be van kattanva, és nem tudom lerázni. Mivel távkapcsolat volt, így már csak facebookon és telefonon tud elérni. Facebookon letiltsam? Mit tegyek?2013. okt. 30. 19:20
3/5 Moszuke válasza:
a számát irányítsd át valahová, fb-n meg tiltsd.
4/5 anonim válasza:
Nem ezzel kezdted szakitás után? :O Nálam ez alap!! Telszám kitöröl, face letilt cuccok kidobál és mintha sose létezett volna.
5/5 anonim válasza:
4-es válaszolóval egyet értek
Alap dolgok ezek lady!
A srác meg egy hisztis kis p***a. Majd felnő, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!