Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat, követ a volt barátom. Mit tegyek?
2 hónapja szakítottam a volt barátommal, 2,5 évig voltunk együtt.
Azóta folyamatosan követ, itt áll a házunk előtt. Akárhová megyek követ, leskelődik. Vonattal ingázom naponta a suliba. Ő még szinte életében nem ült vonaton, mindig kocsival jár. Most hirtelen eszébe jutott vonatozni és véletlenül pont akkor, amikor én járok. Oda jön a suli elé, leskelődik..
Már nem bírom, idegileg tönkre vagyok.
Próbáltam szép szóval, próbáltam dühösen, de egyszerűen nem használ semmi. Mit tegyek?
Feljelenteni nem tudom. Hiszen nem fenyegetett meg, csak követ mindenhová. Nem veszek róla tudomást, de gondolom ti sem lennétek ilyenkor nyugodtak.
Kérlek segítsetek! :(
én 20, ő 37. a agy korkülönbség miatt szakítottam. már fél éve őrlődtem, míg végül sikerült szakítani. én nem láttam vele a jövőmet, ő volt az első barátom, de nem éreztem azt, hogy még a tűzön is átmennék érte. az utolsó fél évben már egyszer sem mondtam neki pl., hogy szeretlek..
teljesen normális szakítás volt, azt mondta megérti, nem volt veszekedés, semmi. meg elég régóta téma volt ez nálunk és beszéltünk róla sokszor, hogy nekem ez így nem megy.
erre ez van... minden nap görcsben van a gyomrom, hogy vajon melyik sarkon bukkan fel.. már szinte rettegek tőle, tanácstalan vagyok.
Indítsd el a vita.exe-t a "Mi a szarért követsz te engem állandóan" kezdeti bemenettel, ha ez nem használ akkor ismételd meg a tökönrúgás.dll csatolásával. Ha még ez sem jó jöhet a harcművészet nevű kisegítő software telepítése megismerése és használata. Ha ez sem távolítaná el a makacs ex-pasi vírust bevethető néhány kivételes módszer mint a távol_tartási_végzés.dll vagy az uj_kigyurt_pasi.exe. Ezek közül valamelyik biztosan használ.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!