Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat, követ a volt barátom. Mit tegyek?
2 hónapja szakítottam a volt barátommal, 2,5 évig voltunk együtt.
Azóta folyamatosan követ, itt áll a házunk előtt. Akárhová megyek követ, leskelődik. Vonattal ingázom naponta a suliba. Ő még szinte életében nem ült vonaton, mindig kocsival jár. Most hirtelen eszébe jutott vonatozni és véletlenül pont akkor, amikor én járok. Oda jön a suli elé, leskelődik..
Már nem bírom, idegileg tönkre vagyok.
Próbáltam szép szóval, próbáltam dühösen, de egyszerűen nem használ semmi. Mit tegyek?
Feljelenteni nem tudom. Hiszen nem fenyegetett meg, csak követ mindenhová. Nem veszek róla tudomást, de gondolom ti sem lennétek ilyenkor nyugodtak.
Kérlek segítsetek! :(
Apád nem tud segíteni? Nincs egy erős kiállású férfiismerősöd? Nem megverni, de talán észreveszi magát, ha fenn áll ennek az esélye.
Egyébként meg ezért is fel tudod jelenteni.
Ez nem is az, hogy beteges, de ostoba gyerekes viselkedés és nem férfihoz méltó.
A szüleidnek mindenképp mondd meg (rájuk számíthatsz) vagy a srác szüleinek. Szépen közöld velük, más eszközökhöz leszel kénytelen folyamodni, ha nem áll le. Ugyanis ez zaklatásnak minősülő dolog.
Mindenképp cselekedj, mert így a kölök nem áll le.
Beszéltem már vele, kértem szépen, könyörögtem, aztán mondtam neki dühösen, mérgesen. Azt mondta, hogy leáll. Megnyugodtam, hittem neki. 1 napig tartott.
A tanácsotokra elmegyek az édesanyjához, és elmondom neki ezt az egészet. Remélem észhez tér utána.
amíg nem történik tettlegesség a rendőrök sem fognak semmit csinálni,max beszélnek vele,ő meg letagadja.
az a baj ezzel,hogy amíg leskelődik utánad közben ő álmodozik és egyre jobban idealizál téged,egyre jobban a tulajdonának tekint,teljesen elmerül a kitalált világában főleg,hogy már nem is beszéltek.
aztán egyszer összefutsz egy fiú osztálytársaddal mondjuk,adsz neki két puszit a srác meg ezért aznap este macsétával fog felhentelni téged is meg a srácot is.
ilyesmi lesz a vége amúgy,hiába fogsz rendőrségezni.
folyamatos kíséret kellene melléd ha életben akarsz maradni,vagy a srácot elvinni egy pszichiáterhez,esetleg befeküdne 1-2 hónapra amíg jobban nem lesz.
Ne a rendőröket szidjátok, hanem a jogszabályokat. Volt mostanában dolgom velük, nagyon meg van kötve a kezük :\ Amíg tettlegességig nem fajul a dolog, addig szinte nem tudnak semmit sem tenni (akkor is max 24 órára tudják bezárni, az ügyészség tudja elrendelni a hosszabb, vizsgálati fogságot).
Nagyon remélem, hogy attól helyre zökken a pasas, hogy beszéltek a szüleivel. Addig is, ne mászkálj egyedül, rendőrség, mentők legyenek gyorshívón, bros-spray feltétlenül legyen nálad, esetleg acélbetkós bakancs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!