Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex baratom folyamatos zaklat...fenyeget...nemtudom mit tegyek!! Mit tegyek. Hogy jo is legyen?
8 honapig jartunk aztan a tavolsag es a nemtorodom miatt szakitottam vele...nagyon kivoltam utanna...most boldog parkapcsolatban vagyok,de elegem van abbol h folyamatosan vissza akarja konyorogni magat!Mar odaig jutott h megfenyegetett...mit csinaljak h felejtsen el....???
Kerlek segitsetek,felek h a baratom megtudja h meg mindig hivogat es abbol botrany lenne!
Ne talalkozz vele semmi keppen!!!
Abbol csak baj lenne.
Mond meg neki hogy vagy befejezni vagy a rendorsegre mesz!Ez zaklatas!!
Mondd el hogy a fenyegetéssel nem megy semmire, csak azt éri el hogy jobban megutálod.
Vagy ha keres akkor ne állj szóba vele, kerüld el, cserélj telefonszámot is ha kell.
Szerintem azért nyomul, fenyegetőzik, zsarol, mert látja, hogy Téged felzaklat Vele.
Ha megadtad a tel.számodat, a dolog egyszerű, letiltod a számát, ha nem lehetséges, akkor meg másik SIM - kártya.
De, tudod, azt nem értem, hogy ha olyan messze lakik Tőled, hogy tud onnan a messzi távolból szívatni?
Hisz a távolság miatt ( is ) mentetek szét, nem?
22 óra 7 - es:
Ha csak telefonon tartjátok a kapcsit, akkor könyveld el úgy, hogy csak tartottátok!A technikai megoldást leírtam.
Ha megszüntetsz mindenféle elérhetőséget, ami ezenkívül van, akkor nem történhet semmi gáz.
A barátodnak meg ne mondd el, hogy zaklat ( ne légy már naív, csak magadnak ártasz vele, mert a legtöbb pali ilyenkor "belegondol" / jah, ilyenkor bezzeg tudnak...:P/, hogy talán nem véletlenül lehet az exed nyomulása, biztos Te adtál rá okot ), hanem amikor legközelebb felbukkan ( pl.személyesen ), csinálj úgy, mintha számodra derűlt égből villámcsapás lenne az, hogy ő még akar Tőled vmit.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!