Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a párotokkal, ha már nem bírnátok tovább a folyamatos panaszkodásokat?
Nagyon szerelmes vagy???Ha nem felejtsd el mert ha bármi apropóból hozzámész akkor ez a "hiszti"csak rosszabb lesz!:S
/Tapasztalat/
Anyám csak panaszkodni tud,de apu elég jól tűri.
Én is szoktam(pedig anyu panaszkodásait utálom :-) de ha túlzásba viszem akkor rámszól a barátom és leállítom magam és próbálok vmi jót mondani.
Valszeg depressziós, beszélj vele, h.attól nem lesz jobb ha panaszkodik és nem változik,az már megtörtént.Inkább próbáljon szép dolgokra gondolni és örülni annak h- van melója, van szerető barátnője stb.
Elhagynám.
Az én párom (hölgy) szintén rám tolt minden problémát. Én dolgoztam 10-14 órát, utána edzés, de ő volt fáradt. Mikor komoly gondjaink lettek, akkor is mindent nekem kellett megoldanom és meghallhatnom. Már rájött, hogy akkor semmi oka nem volt panaszra, de nem értette meg, hogy nem panaszkodásra akarok hazamenni. Nem vagyok képes az összes problémáját megoldani. Belefáradtam, nem akartam hallgatni az állandó panaszkodását. Így már én sem kellettem neki annyira. Ez csak az egyik tényező volt, de válás lett a vége.
Semmi köze a depresszióhoz. Egyszerűen ilyen ember.Ez a lételeme..
Vannak emberek akiknek akkor tökéletes az éltük,ha kiülhetnek az udvarra,és kidumálhatják a szomszédokat..Ő rájuk mondják,hogy a lakótelep nagy hírmondója..Vannak emberek akik bezárkóznak,és egy ajándékozásnál vagy szerelmi vallomásnál sem tudsz egy mosolyt kicsikarni tőle..
Persze vannak olyan emberek akiknek szinte minden megvan ami kell a boldogsághoz.Szép lakás,jó munka,boldog párkapcsolat,megfelelő anyagi biztonság,de mégis csak a panasz árad belőle,mert azt hiszi így fontosabb ember lesz..
Nem fog tudni megváltozni,mert a panaszkodás élteti.Annyira jól él,hogy ettől függetlenül elvárja hogy mindenki csakis őt sajnálja,hiszen neki minden panasz egy világmegrengető panasz..Ezt szeretné hallani nap mint nap,hogy valaki állandóan a panasz ellenkezőjét mondja
Ilyen pl:
- JAj,én olyan ronda,kövér vagyok,,a hajam is pocsék..annyira csúnya bőröm etc.. Mivel tudja ,hogy a fele sem igaz,de hallani akarja hogy
"De hiszen szép,vagy,szép a bőröd,és jól nézel ki"
Az sem egyedi amiről a párod panaszkodik..A végén már mindegy mi csak panaszkodjon..A lényeg,hogy legyen valaki aki az ellenkezőjével növeli az egoját..
Igen a párodnak hatalmas egoista,és változni nem fog,csak rosszabb lesz..
Hogy ennyi panaszkodás után kezdesz kiábrándulni,és már nem érzed azt,hogy szereted? Ez is érthető,és ne is legyen ezért lelkiismeret furdalásod..Az ember ösztönösen menekül egy idő után az állandó rossztól.Hosszabb távon nem fogod tudni ezt tolerálni,mert belefásulsz vagy kikészít..
Legközelebb ha panaszkodni kezd a telefonba akkor egy gyors "bocs,drágám de mennem kell,majd megbeszéljük" és tedd le a telefont.(ne hallgasd végig a panaszt)
Ha otthon kezdi rá,akkor nyugodtan állítsd le,és mond valami rosszat te,PL Ha panaszkodik az esőre,szélre,akkor gyorsan mond,hogy "édes istenem milyen nagy tragédia volt a vörösiszap ugye?Szegényeknek van hol aludni,milyen életük lesz? VAGY ha a párod panaszkodik akkor tereld a témát másfelé..Szinte rögtön,hogy ne tudjon panaszkodni..Ha megsértődik akkor el lehet magyarázni,.hogy egyszerűen már fárasztó amit csinál,és hosszabb távon ezt nem fogod bírni..Ha kell vedd fel titokban az összes panaszát,és egyszer játszd le neki,hogy a saját fülével hallja..
Viszont azt is tudnod kell,hogyha elhagyod,a párod sokáig fog "üldözni" a panaszkodásával..te leszel a Fő panasz..Vagy öngyilkossággal, rossz dolgokkal fog fenyegetőzni..
Bocsi,hogy ezt írom a végére,de nekem ilyen férfi nem kéne semmi pénzért,mert olyan érzésem lenne mintha mindig az árnyékban élnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!