Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zaklat, követ a volt barátom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklat, követ a volt barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja szakítottam a volt barátommal, 2,5 évig voltunk együtt.

Azóta folyamatosan követ, itt áll a házunk előtt. Akárhová megyek követ, leskelődik. Vonattal ingázom naponta a suliba. Ő még szinte életében nem ült vonaton, mindig kocsival jár. Most hirtelen eszébe jutott vonatozni és véletlenül pont akkor, amikor én járok. Oda jön a suli elé, leskelődik..

Már nem bírom, idegileg tönkre vagyok.

Próbáltam szép szóval, próbáltam dühösen, de egyszerűen nem használ semmi. Mit tegyek?

Feljelenteni nem tudom. Hiszen nem fenyegetett meg, csak követ mindenhová. Nem veszek róla tudomást, de gondolom ti sem lennétek ilyenkor nyugodtak.

Kérlek segítsetek! :(

2013. szept. 26. 23:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
93%

Már ne is azért, de annak az embernek nincs élete? Nincsenek barátai, munkája stb, hogy ennyi ideje van? Mert elég gyorsan arra a szintre fog jutni, hogy ott áll majd az utca közepén egy sz..os gatyában mert semmije nem lesz azon kívül...

Egyébként meg egyszerűen felejtsd el, tekintsd úgy mint a szennyezést a levegőben, hogy mindenhol van. Ha látja hogy semmilyen hatást nem vált ki belőled, akkor úgyis elmegy a kedve az egésztől.

2013. szept. 27. 09:52
 22/25 A kérdező kommentje:

A helyzet még mindig változatlan, több, mint fél éve. Feljelenteni nem tudom, hiszen tettlegesség nem történt, nem hívogat, nem küld sms-eket. Csak követ, továbbra is a házunk előtt bóklászik. (zsákutcában lakunk, valószínűleg itt van dolga minden áldott nap...)

Nem szeretném már felvenni vele a kapcsolatot és elküldeni megint a ...-ba, mert tudni sem akarok róla és örömet szerezni azzal, hogy egyáltalán szóba állok vele.

Kérlek segítsetek,teljesen tehetetlennek érzem magam. Volt már valaki hasonló helyzetben? :(

2014. ápr. 4. 21:03
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! mi történt azóta?
2015. szept. 5. 10:01
 24/25 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van most.
2021. júl. 24. 06:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Kinek hogy oldódott meg a helyzete azóta? :(
2021. aug. 4. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!