Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom idősebb nőismerőse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom idősebb nőismerőse féltékeny rám vagy ránk és zaklat minket, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

A barátommal amúgy jól elvagyunk, megvan köztünk az összhang, viszont van egy idősebb (kb. nyugdíjas korú, hatvan felett van) nőismerőse akinek régen dolgozott és én is ismertem, eleinte jóban voltunk vele kedves volt velünk, de mikor megismertem nem jártunk sok ideje a barátommal, de mikor később komolyabbra fordult akkor kezdte azt hogy próbált közénk állni. Nem viccelek, engem szidott neki és kitalált hazugságokat, vagy nekem szidta őt és tömte a fejemet hülyeségekkel amik nem is voltak igazak, feltörte a fiókjait és a nevében csúnya dolgokat írt nekem ilyeneket hogy nem is szeret, nehezen is tudta kimagyarázni barátom, de kiderült a dolog, volt olyan elvette mikor em volt ott a telefonját (valami dolguk volt a nő tartozott még neki) és sms-eket irkált a nevében nekem. A barátomnak minden dolgába beleszólt majdnem mintha a zsarnokoskodó anyja lenne, el akarta tiltani tőlem, meg akarta tiltani hogy találkozzunk és egyáltalán levelezzünk és telefonáljunk egymásnak. Persze ő nem hagyta, emiatt jól össze is vesztek pedig előttem ismerte és jóban voltak. Olyanokat is csinált az a nő, hogy hívogatott engem, és mikor először felvettem azt próbálta beadni nekik viszonyuk van és mikor nem velem van akkor egymással vannak és most is nála volt de már eljött tőle és tudja majd jön hozzám. Én mondtam nem vagyok rá kíváncsi és nincs semmi ügyünk hagyjon békén leraktam, próbált hívni de leraktam nem vettem fel. Mondtam barátomnak, mondta nehogy egy szót is elhiggyek ebből nem igaz. Dühében felelősségre vonta (utána mondta el) aki először mindent letagadott és be akarta adni én hazudok, aztán végül elismerte és mondta ja ő tréfának szánta. Beolvasott ennek a vénségnek és megmondta neki hagyjon békén.

Nem értem, ez a nő miért csinálja ezeket? Azelőtt egész kedvelt az elején, én is őt, egy ideje pár hónapja csinálja ezt. Az előző női miért nem zavarták előttem, azoktól miért nem tiltotta el? Igaz az előttem lévő nem volt komoly, alkalmi dolog volt de engem szeret mondta is. Már azt is hittem nem vagyok szimpi és csak ennyire félti őt tőlem, de már tudom tudja hogy nekem ő fontos, telefonba mondta hogy sokat jelenthet nekem ha képes vagyok elviselni vele is van. Amúgy olyan öt éve halt meg a férje, egyedül van, van két lánya akik néha meglátogatják.

Mit csináljak hogy leszálljon rólunk? Annyira idegesítő és úgy bosszant hogy bekavar az életünkbe. Egy ismerősömnek az is eszébe jutott hogy neki kell a barátom.

Én 25/l ő 26/f.

2014. jan. 5. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
zaklatás. jelentsd fel! levélfeltörés is több év börtön.
2014. jan. 5. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Dzsizösz. Amúgy szerintem is jelentsd fel. Ez beteges.
2014. jan. 5. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel zaklatásért, ne hagyd hogy egy ilyen retardált ember közétek álljon.
2014. jan. 5. 11:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi is gondoltunk erre, de ismerősöm lebeszélt róla, szerinte sok pénzzel és időhúzással jár, évekig is elhúzódhat na meg stresszel is jár, szerinte hagynunk kéne a fenébe és biztos azt élvezné ha foglalkoznánk vele. Olyan tavasz óta csinálja ezeket, kisebb nagyobb szünetekkel, van úgy hogy hetekig vagy egy vagy két hónapig nyugton van aztán megint kezdi. Az lenne a legjobb ha felfogná ez abnormális amit csinál de tartok tőle előbb utóbb ''jelentkezni'' fog.
2014. jan. 5. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésedben benne van a válasz. Ha esetleg a hölgy egyedül él, akkor még inkább. Nyilván gyerekeként kedvelte a férfit, hiszen az életkorokat tekintve akár az is lehetett volna. De mégsem a gyereke volt és lassan kezdett úgy tekinteni rá, mint férfire. Ugyanakkor neveltetése és józan erkölcsi ítélete nem vitte rá, hogy nyilvánvaló szexuális ajánlatot tegyen neki. Így maradt egy kettősség a fiatalabb férfihez viszonyulást tekintve. Az előző kapcsolatokban megjelent nőket talán nem tekintette olyan komoly "veszélynek", mint a veled létrejöttet és nyilván attól tart tudat alatt, hogy elveszíti a "férfit és fiút".
2014. jan. 5. 11:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Elég hihetetlen belegondolni és olvasni. Nekem is csak sejtéseim voltak már kicsit régebben, a legutóbbi eset csak jobban megerősítette bennem meg amit ismerős mondott hogy magának akarja/akarta. De nem akartam elhinni, a gondolat is borzasztó. Iszonyú a gondolat, hogy öregasszony létére (még csak nem is tartja jól magát persze azt hiszi de) képes volt szemet vetni egy húszon akárhány éves fiúra és velem akart versenyezni, valahol ez nevetséges. Keresne hasonló korút vagy valamivel fiatalabbat. Pfúj, szörnyű elképzelni is. Egy nagy darab szolizott püffedt arcú idős nőt képzeljetek el aki 30-asoknak való cuccokat hord és szinte minden héten más divatos színben ''pompázik'' a haja, padlizsántól a piroson át a répaszínig, legutóbb az a nagyon világos szőke volt mikor utoljára láttam.
2014. jan. 5. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, sokan vannak, akik nem azt látják a tükörben, ami a valóság, hanem amit szeretnének. Idősebb korban különben is változik a megítélés. Körülnéz, azt látja, hogy a többi nyugdíjas vén trotty, és egyből jön a felismerés, hogy ő a korához képest jól néz ki. Csak épp azt felejti el, hogy egy húszéves fiatalember nem a többi hatvanashoz hasonlítja, hanem a korban hozzá illő lányokhoz.
2014. jan. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!