Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vészeljem át a szakítást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vészeljem át a szakítást?

Figyelt kérdés
Ma szakítottam a barátommal és most tényleg nagyon rosszul érzem magam. De nem akarok hozzá visszamenni, mert tudom, hogy nem lenne jó. Milyen módszereket ajánlotok, amikkel el tudnám terelni a figyelmemet?
2010. jan. 14. 19:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem fájt ha ránéztem az ajándékaira. Dehát nem vagyunk egyformák
2010. jan. 14. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem is hiányzott egy évig is még utána, de tudtam hogy mért szakítottam vele, és az jó indok volt, mármint úgy sem tudtam volna vele leélni az életem. Azt javaslom próbálj a rosszabb dolgokra emlékezni, ne csak a jókra.

Nekem eltelt 3 hónap mire találtam valaki mást, aztán még néha neki is dumáltam az előzőről, de rendes volt, olyankor vígasztalt. Legjobb ha te is találsz valakit helyette.

2010. jan. 14. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez rossz ötlet. Én vagyok aki írta, hogy most szakítottam. Nem fogok mást keresni helyette. Semmi értelme nem lenne még egy kapcsolatnak, aminek csalódás, szakítása vége, hiszen még az előzőt sem zártuk le. Nálam a mostani kapcsolatom is hülyén indult, nem voltam tisztába magammal, nem tudtam, ki vagyok, mit akarok. Pedig ha normális körülmények között találkozunk, akkor ma is együtt lennénk. Talán.

Az a vicces, hogy most, amikor szakítottunk, újra olyan jól megtaláltuk a hangot, mint régebben, amikor még nem voltak gondok. Nevetgéltünk, meg minden. Aztán elment, nekem meg ittmaradt a bűntudat, hogy a saját hülye döntésem miatt szenvedek. De tudom, hogy ennek így kell lennie.

2010. jan. 14. 20:44
 14/14 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat. Ma találkoztunk és sírtunk is elég sokat... de nem fogunk összejönni újból.
2010. jan. 15. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!