Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vészeljem át a szakítást?
Figyelt kérdés
Ma szakítottam a barátommal és most tényleg nagyon rosszul érzem magam. De nem akarok hozzá visszamenni, mert tudom, hogy nem lenne jó. Milyen módszereket ajánlotok, amikkel el tudnám terelni a figyelmemet?2010. jan. 14. 19:43
1/14 anonim válasza:
Ha te szakitottál nincs okod a buslakodásra menj el csavarogni a barátnőiddel szórakozz éld az életed!
2/14 anonim válasza:
Én amikor szakítottam utána egy nagy kő leesett a szívemről, szinte fellélegeztem.Ezt ajánlom neked is. Lapozzál,a következő oldal érdekesebb lesz!!!!
3/14 A kérdező kommentje:
köszi :)
áh dehogynem van okom... másfél éves kapcsolat volt és nagyon fáj h vége kell h legyen...
2010. jan. 14. 19:53
4/14 anonim válasza:
Akár ha én írtam volna. Én is ma szakítottam a barátommal, és nagyon nehéz. Ha gondolod, beszélgethetünk.
5/14 anonim válasza:
Én ilyenkor eltüntetek mindent ami rá emlékeztet!
Általában kidobálom. A ruhákat meg amit kaptam és más ajándékok tovább szoktam adni. De ezt nem ajánlom,mert még elővettem volna egy parfümöt 1 év múlva,de nem lehetett mivel odaadtam valakinek. Pakolj a padlásra.
Egyél édességet (módjával :) )
6/14 A kérdező kommentje:
igen, beszélhetünk. írj privit :)
jaj az édesség az tényleg jó lenne csak fogyózok... gondolod, hogy érdemes lenne abbahagynom? Lehet hogy a végén nem csak egyedülálló lennék, hanem egyedülálló ÉS kövér :D
2010. jan. 14. 20:01
7/14 anonim válasza:
Olvass, menj moziba,menj el futni, barátnőzz sokatsokatsokat legyél olyanokkal akik szeretnek:) és ne vedd észre az utcán boldogan andalgó párokat.Kitartás!
8/14 anonim válasza:
Írd ki magadból az érzéseidet, mint egy naplónál. Nekem az szokott segíteni, mert leírom, majd visszaolvasom, esetleg csak pár nap / 1 hét múlva. Így objektívebben meg tudod vizsgálni a dolgot, szerintem könnyíti a lezárást, mert kicsit más szemszögből látod. Ha eltereled a figyelmedet, azzal csak elfojtod, nem megoldod vagy túllépsz rajta.
9/14 A kérdező kommentje:
az ajándékait nem akarom elrakni mert olyan jók... cd meg fülbevaló meg mittudomén... meg amúgy elvileg "barátok vagyunk"
2010. jan. 14. 20:04
10/14 anonim válasza:
Én update-et falok,ha falok.Túró rudi, csoki puding, táblás csoki, kakaós csiga stb. Még csoki jégkrém is van.Mondjuk nem vacsira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!