Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nagyon megbántott, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nagyon megbántott, ti a helyemben hogyan reagáltatok volna erre az egészre?

Figyelt kérdés

Ma van az 5 éves évfordulónk, bíztam benne, hogy ezt a napot sikerül veszekedés nélkül eltölteni. Tegnap megbeszéltük, hogy elmegyünk a Praktikerbe meg ilyen üzletekbe szétnézni, mert venni kell ezt-azt a lakásba, utána vacsora, majd mozi. Ahogy odaértünk az üzletbe, rá 5 percre már vágta a pofákat, mint aki mindjárt öngyilkos akar lenni, lesz_rta hogy én mutogattam neki a dolgokat, hogy miből mit meg melyiket vegyük, fosott az egészbe bele, "menjünk már, haladjunk már" - ebből állt, de hogy hova volt a sietség azt még ő maga sem tudta. Semmit nem vettünk végül, mert őt nem érdekelte az egész, meg még én voltam a köcsög, hogy nézelődni merek.

Aztán mikor ezt elmondtam neki, azt mondta, hogy hát én szúrtam el ezt a mai napot, mert miért nem bírok én szekrénysort venni a nappaliba, meg éjjeliszekrényeket, stb, meg még hogy képzelem azt, hogy én még a szemben lévő ruhaüzletbe is be akarok menni egy melltartóért (ami nem történt meg). Két napja itthon van, egész nap ült a gép előtt meg pókerezett az interneten, meg még itthon lesz csütörtökig, szóval nem értem mi volt olyan baromi halaszthatatlan... Hazajöttünk, akkor is ment leülni a gép elé, na nekem itt betelt a pohár és eljöttem. Aztán még van pofája felhívni, hogy na akkor mikorra foglaljon mozijegyet...

2014. aug. 18. 12:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy más miatt frusztrált? az élete ahogy most halad, munka, egyetem , stb, érzi, hogy egy helyben toporog , és ezért ilyen, türelmetlen. A kártyajátékkal is csak elterelni akarja a figyelmét arról, hogy gázban van.
2014. aug. 18. 12:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Vetess vele mozijegyet, de késs el, hadd várjon. Aztán fikázd a filmet hogy mikor lesz már vége. Ez a nap már el van cseszve, de hátha veszi a lapot.

A pasik amúgy általában utálnak nézelődni, ha valami kell, elmennek és megveszik, aztán ha nem jó, a világért sem ismerik be hogy azért nem megfelelő mert siettek az üzletben. El kell fogadni. Évfordulón vásárolni menni ha amúgy is ráértek egész héten szerintem butaság. Tudhattad volna hogy nem szereti.

2014. aug. 18. 13:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet észre venni egy másik emberen, ha utál vásárolni? Miért kell a másik emberre rá eröltetned a jókedvet akkor mikor teljesen próbál lazítani?
2014. aug. 18. 13:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy aki napok óta sz.r a fejedre és csak a gép előtt tudja elütni az idejét, attól mit vársz?

Ez egy lúzer, nem is értem, hogy lehet ilyen mellett lehúzni 5 évet, te jó Isten!

Az a baj, hogy az emberek inkább élnek rossz kapcsolatokban, mintsem egyedülállóként, pedig hidd el, egy ilyentől még a szingliség is jobb!

Meg kell találnod azt a férfit, aki illik hozzád, ne pazarold az idődet tovább erre a suttyóra!

2014. aug. 18. 14:05
 15/15 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy utál vásárolni, de bezzeg, ha számítógépet kéne venni, akkor szeretne vásárolni. El kell dönteni mi a fontosabb, a játék, vagy a barátnő. Ő eldöntötte. Ha szeretek valakit, időt szakítok rá. Ami neki fontos, az nekem is.
2014. aug. 19. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!