Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megbántott de azt hiszem nem tudnék nélküle élni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom sablonosan hangzik de akkor is így van. Egy két napja összevesztünk mert fáradt volt én pedig nem vettem észre (mivel csak interneten tudjuk tartani a kapcsolatot) nem mondta hogy nincs kedve bulizni menni azt mondta h tőle menjünk de aztán valahogy mégis az lett a vége hogy nem megyünk és nem volt valami kedves, mikor ezt elmondtam neki akkor azt mondta h bocs de aztán közölte h észrevehettem volna, hogy fáradt abból amit írt. Ezt én nem érzem igazi bocsánatkérésnek, de szerinte az. Végül közölte h nem kéne elszállnom magamtól, mert szerinte hajlamos vagyok erre, és lenézem az embereket, mert azt hiszem h mindig igazam van. Én ezt nem érzem jogosnak. Azt mondta azért érzi így mert egyszer azt mondam neki h "kuss, nekem van igazam" ez 100% hogy csupán poén volt ami épp nem esett le neki. Meg egyszer mikor először voltam részeg akk bunkó voltam amiért utána bocsánatot kértem. Kiderült h kb egy éve azt gondolja rólam h el vagyok szállva és lenézek mindenkit.
2014. máj. 23. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. máj. 23. 11:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy ez a legfontosabb de 2 hónap múlva leszek 18
2014. máj. 23. 11:23
 3/9 anonim ***** válasza:
csak van valami oka, amiért így gondolja, nyilván nem az ujjából szopta ki a dolgot. ez a kuss, nekem van igazam pedig elég durva...
2014. máj. 23. 11:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Durva lenne ha komolyan mondtam volna, soha nem mondanék neki olyan h kuss, úgy hogy azt nem poénnak szánom, és úgy érzem h ezt nem kellett volna komolyan vegye vagy h igen akkor ott mondania kellett volna és akkor meg tudjuk beszélni de így több hónap távlatából nem igazán tudok mit tenni. Soha nem bántanám meg szándékosan, de ha nem mondja hogy ezt bántónak érezte akkor nem tudok változtatni rajta.
2014. máj. 23. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért számít az életkorod, mert az írásodból süt az éretlenség.

A problémádra:

Te nem hallod meg az ő gondját, ő nem hallja meg a te gondodat, és mindketten csak a saját sérelmeitekkel foglalkoztok. Ezzel nem jut előrébb a kapcsolatotok, sőt... A vége az lesz, hogy besokalltok és abbahagyjátok.

Először is, próbáljatok meg figyelmesebbek lenni a másikkal. Egy jó tanács: ha a pasi nem ujjongva mondja, hogy persze menjünk, hanem "felőlem mehetünk", akkor csak nem akar megbántani azzal, hogy nem mentek. Vagy túl hisztis vagy, és ilyenkor hisztiznél, azért nem meri megmondani.

Valamiért azt érzi, csak neked lehet igazad, feltételezem a viselkedésed miatt. Észre kellett volna venned, hogy az neki nem tetszett, de legalábbis utána elütni egy poénnal, vagy valami. De ha utána (és feltételezem így volt) tényleg csönd lett, akkor hidd el, nem vette poénnak. És megjegyzem, nincs nagyon olyan szitu (főleg nézeteltérés közben), amiben én ezt (vagy az emberek többsége) poénnak venné. Úgyhogy kicsit fel kéne nőnöd ehhez a kapcsolathoz, ha tényleg komolyan szeretnéd, és ezt azzal is kezdhetnétek, hogy nem interneten kommunikálnátok, ahol nincsen személyes kapcsolat, csak a betűkre hagyatkoztok. Össze kell csiszolódni, nem egymásra mutogatni, hanem meglátni, hogy mi miben hibázunk, vagy mit csinálunk rosszul. Ez a jó párkapcsolat alapja.

30/n

2014. máj. 23. 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Bár nem írtad de gondolom te vagy a fiú, ő meg a lány. Na most én eleve a hajamat tépem az ilyen baromságoktól hogy "észre kellett volna venned hogy fáradt vagyok" NETEN KERESZTÜL! Édes istenem, miért nem lehet ezt elmondani?? Nekem ma nincs kedvem bulizni mert ki vagyok dögölve. ENNYI. És nincs ez az egész. Pont az ilyeneken képes szarrá menni egy kapcsolat, nem mondja el mit akar, belekényszeríti magát hogy "marhára nincs kedvem, de miatta elmegyek". Aztán rosszul érzi magát és téged fog okolni magában azért hogy szar volt az este, holott az egészet el lehetett volna kerülni azzal ha szimplán elmondja mihez van kedve!

Egyébként hacsak nem vagytok sziámi ikrek akkor valószínűleg DE, tudnál élni nélküle. Nem kell túldramatizálni az ilyesmit. És a leírtak alapján, ha ő egy éve ezt gondolja, akkor abban biztos lehetsz hogy ő vígan ellenne nélküled is.

2014. máj. 23. 12:14
 7/9 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány... és én is úgy gondolom hogy elmondhatná ha baja van, de egyszerűen képtelen vagyok megérteni hogy hogyan férhet össze az h úgy gondolja el vagyok szállva és lenézek mindenkit és közben azt mondja h mindennél jobban szeret és velem akar élni...
2014. máj. 23. 12:30
 8/9 A kérdező kommentje:
és azért kommunikálunk interneten keresztül mer csak így tudjuk megoldani.... nem gondolnám hogy értelen vagyok csak nagyon megdöbbentett hogy ennyi idő után ezt közölte és nem igen tudok mit kezdeni a helyzettel
2014. máj. 23. 12:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem az a probléma hogy interneten beszéltek, hanem az hogy neked észre kellene venni a kommunikáció érzelemkimutatásra legalkalmatlanabb formáján keresztül hogy neki nincs kedve. Teljesen mindegy egyébként, tini szerelem, ha már most gondok vannak, úgysem fog sokáig tartani, de a későbbiekben jól jön az ilyen tapasztalatnak. Nem kezdesz olyan sráccal aki hisztis, és nem tudja megmondani mit akar.
2014. máj. 23. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!