Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nagyon megbántott, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nagyon megbántott, ti a helyemben hogyan reagáltatok volna erre az egészre?

Figyelt kérdés

Ma van az 5 éves évfordulónk, bíztam benne, hogy ezt a napot sikerül veszekedés nélkül eltölteni. Tegnap megbeszéltük, hogy elmegyünk a Praktikerbe meg ilyen üzletekbe szétnézni, mert venni kell ezt-azt a lakásba, utána vacsora, majd mozi. Ahogy odaértünk az üzletbe, rá 5 percre már vágta a pofákat, mint aki mindjárt öngyilkos akar lenni, lesz_rta hogy én mutogattam neki a dolgokat, hogy miből mit meg melyiket vegyük, fosott az egészbe bele, "menjünk már, haladjunk már" - ebből állt, de hogy hova volt a sietség azt még ő maga sem tudta. Semmit nem vettünk végül, mert őt nem érdekelte az egész, meg még én voltam a köcsög, hogy nézelődni merek.

Aztán mikor ezt elmondtam neki, azt mondta, hogy hát én szúrtam el ezt a mai napot, mert miért nem bírok én szekrénysort venni a nappaliba, meg éjjeliszekrényeket, stb, meg még hogy képzelem azt, hogy én még a szemben lévő ruhaüzletbe is be akarok menni egy melltartóért (ami nem történt meg). Két napja itthon van, egész nap ült a gép előtt meg pókerezett az interneten, meg még itthon lesz csütörtökig, szóval nem értem mi volt olyan baromi halaszthatatlan... Hazajöttünk, akkor is ment leülni a gép elé, na nekem itt betelt a pohár és eljöttem. Aztán még van pofája felhívni, hogy na akkor mikorra foglaljon mozijegyet...

2014. aug. 18. 12:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Sub vagy
2014. aug. 18. 12:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt üzenem a párodnak, hogy menjen a k.annyába!

Micsoda ember? De láttam auchan-ban is ilyet. Szegény nő nézegeti a terméket, a bunkó férj meg, gyerünk már, mit kell annyit nézelődni, mások előtt hangosan. Gondolom a nő meg akarta nézni a dátumot, meg ilyenek. Oldalast adjál neki vacsorára, szívlapáttal. Sajnállak.

2014. aug. 18. 12:13
 3/15 anonim ***** válasza:

Köztudott, hogy a férfiak nem bírják az üzleteket. Bár én egy Praktikerbe mindig el tudok lenni, mindig van valami, amit lehet nézni.

Neked is biztos volt már olyan, hogy valahol nem akartál lenni, és menni akartál, mert fáradt voltál, meg ideges, és sokkal inkább lettél volna otthon.

2014. aug. 18. 12:14
 4/15 anonim ***** válasza:

Ezek engem is felbosszantottak a párommal kapcsolatban. Amikor ő úgy gondolta, hogy most akkor rám ér, csak akkor foglalkozott velem. A szomorú az egészben, hogy már akkor kezdődött, amikor fele annyi ideig sem voltunk együtt, mint ti.

Szerintem most bele van bolondulva a netes játékokba, hagyj neki egy kis időt, míg kijátssza magát. Aztán próbáljátok megbeszélni. Most Úgyis agresszíven reagálna és hisztizne, hogy nem hagyod játszani. Persze jogos, hogy évfordulótok van és rosszul esik, hogy ilyen, de nem tudsz mit csinálni. Próbáljátok meg kerülni a konfliktusokat, amit lehet, azt megoldani. Kevesebbet veszekedni, mert ennek nem lesz jó vége. Remélem, sikerül megoldást találnotok.

2014. aug. 18. 12:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi gyökér a csávó. Hagyd el a francba, megérdemli.
2014. aug. 18. 12:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
szakítottam volna
2014. aug. 18. 12:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Biztos úgy volt vele, minek ilyen hülyeségre pazarolni az időt, amikor a Praktikernek van webshopja is.
2014. aug. 18. 12:26
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, lehet, hogy nem bírják az üzletet, de egy kapcsolatban az a lényeg, hogy mit adhatok a másiknak, mivel lehetne neki jobb. Amíg ez nincs meg, sosem lesz boldogság. Nem magáért kell élni, hanem a másikért. Persze ha számítógépes játék, póker fontosabb mint a párja, akkor ott baj van. Önző.
2014. aug. 18. 12:40
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Fiú létemre mindig ki tudtam várni mire egy lány kiválasztja azt amit akar.Ez nem kifogás.
2014. aug. 18. 12:42
 10/15 anonim ***** válasza:

A válasz nagyon egyszerű: mivel a minimális tiszteletet sem képes megadni neked ez az egoista önző ösztönlény, ezért egészenbiztosan nem szeret téged. A szerelem, a párkapcsolat alapja a tisztelet, elfogadás..mégha nem is szeret oda járni, megteszi mert az pl. ha jól értettem közös érdek, ami úgy szintén a te válladat nyomja megoldás terén, lemond bizonyos dolgokról a boldogságod érdekében, mert ha szívből szeretek valakit, nekem mi sem okoz nagyobb boldogságod minthogy örömet lássak az arcán.

Kezdjük ott, hogy ez egy éretlen,lusta gyermeteg gyökér lehet, egy felnőtt érett férfi idejét, pláne ha barátnője/felesége van, a legkevésbé sem köti le, csak nagyon minimális idejét max. Te csak arra kellhetsz neki, hogy eltartsd, kielégítsd a testi igényeit mert a lelked sérelmei teljesen hidegen hadják, a személyed ilyen mértékben idegesíti, akkor miért nem hagyod ott?!

Jó neked néma szolgaként élni?

Minden jót!

L/22

2014. aug. 18. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!