Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vonzás törvényével ténleg belehet vonzani a szerelmet?
A vonzás törvénye egy baromság!
Ha nem így lenne akkor már itt lenne 30 meztelen nő, én pedig egy nagy halom 20.000-esen ülnék. Akiknek bejött az puszta mázli.
Én is volt hogy minden nap elképzeltem egy bizonyos férfivel hogy egyszer újra találkozunk, és akkor összeházasodunk, gyerekünk lesz. Ezt kb egy évig minden este csináltam, aztán mikor megnősült feladtam...
De akinél én kezdeményeztem, az se tartott sokáig :( Szóval ennyit erről.
Én sorozatos kapcsolati sikertelenség után úgy voltam vele, hogy leszarom az egészet, nem kell társ...tanulással, vizsgákkal, hobbival, olvasással voltam elfoglalva...
2 hónap után ismertem meg az igazit. Azóta több mint 4 év telt el, házasok vagyunk már:)
Mindössze annyit tettem, hogy lustaságból nem töröltem le magam arról a netes társkereső oldalról ahol regisztrált voltam, de sorra rendre nem jöttek össze a kapcsolatok... valószínűleg túl görcsösen akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!