Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vonzak be a vonzás törvényével egy személyt?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, és már nem tok mitcsinálni, vonzogatom, és jol elvagyunk. cukinak nevez, arinak, de van barátja. Hogy tudom a leghatásosabban bevonzani? :)2013. júl. 14. 13:29
2/16 A kérdező kommentje:
Igen láttam, és mindent sikerül bevonzani, de most nincsen ötletem. Vonzom vonzom, más lányokkal sikerült, de most kevésbé sikerül. Valaki nem tudna adni egy példát hogy milyen modszerrel vonzam? :)
2013. júl. 14. 13:37
5/16 anonim válasza:
Sehogy, mert semmi ilyesmi nem létezik. Az egész propaganda igazából a jó öreg pozitív gondolkodást hivatott terjeszteni, semmi több.
6/16 A kérdező kommentje:
Hát csak.. létezik, én ahányszor használtam bevált, párkapcsolat, végzetség, iskola, akkor a zenei iparban, Mindig megtud lepni. AKkor mindent betok vonzani, gitár, cipő,.... akármi. :)
2013. júl. 14. 14:07
7/16 A kérdező kommentje:
Csak egy hatásos modszer kéen hogy vonzam be. :(
2013. júl. 14. 14:08
9/16 A kérdező kommentje:
Jó ilyet még nem éreztem egy lány iránt, és mindenképp megakarom szerezni. Am igen a pozitiv gondolkodást jelenti, de ugyanaz. Ha hiszel valamiben, ugyis bekövetkezik :)
2013. júl. 14. 14:17
10/16 anonim válasza:
Akkor higgyél már abban pls, hogy találok az utcán egy lottószelvény-bizonylatot, és nyerek vele jövő hétvégén! Csak tesztként, hogy meggyőzz. Vagy valami hasonlót.
Amúgy ez érdekes következményekkel járna a valószínűségszámítás tudományában, de eddig semmi ilyesmire nem akadt példa. Az univerzum sajna leszar téged.
(A Vidi sima továbbjutásában is mennyien hittek magabiztosan - én is -, Podgoicában meg senki nem gondolta komolyan, hogy van keresnivalójuk, aztán mégis mi lett (: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!