Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vonzak be a vonzás törvényével egy személyt?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, és már nem tok mitcsinálni, vonzogatom, és jol elvagyunk. cukinak nevez, arinak, de van barátja. Hogy tudom a leghatásosabban bevonzani? :)2013. júl. 14. 13:29
11/16 A kérdező kommentje:
Mer táltalában hozzájárul egy érzés, ami sokkal töbebt jelent mint az önbizalom vagy a gondolat. Én kb 2 hónapja használom és egy csaj rámse nézett sok évig. Pénteken egésznap rá gondoltam, hétfőn is, és ő jött oda hozzám dumálni. AZtán meg visszautasitottam. De ez más itt sokkal nehezebb elhinni, mert nagyon szeretema lányt. ://
2013. júl. 14. 14:26
12/16 anonim válasza:
Ha te magad nem vagy elég ahhoz a lányhoz, akkor Archimédesz törvénye is kevés....
13/16 A kérdező kommentje:
Mértne lennék? tanácsot kértem enm hülyeséget. :) Am neked a z értelmesek törvényese lenne elég hogy értelmes legyél. :)
2013. júl. 14. 14:47
14/16 anonim válasza:
valamit a gondolkodásodban rontasz el, lehet benne valami negatívum. Nekem is sokmindent sikerült már bevonzanom a lottó 5ös, és a párkapcsolaton kívül. F
15/16 A kérdező kommentje:
Igen van is. Pl egy olyanis elég ha látom hogy együtt van a barátjával? vagy most nem ir fb-n? Mert ez most mnegvan mind2 :(
2013. júl. 14. 18:22
16/16 anonim válasza:
Én agykontrollal próbálkoznék a helyedben. A vonzás törvényével karöltve bizonyára megnöveli az esélyeidet. Lehet önmagában is elég, de csak ha jól csinálod. Magam is ezzel próbálkozom, visszavonzanám az exem. Minden nap lefekvés előtt szintemre megyek és azt mondogatom, hogy akkor ébredjek fel amikor Ő a legfogékonyabb állapotban van az üzenetem vételére. (az a baj alapból sokszor felébredek éjjel igy nem tudom melyik az amikor el kéne kezdenem beszélnem hozzá, elképzelnem, hogy újra együtt vagyunk.) Az a nagyon nehéz, hogy eszedbejusson mit akarsz mikor éjjel felébredek sokszor mint aki jól végezte dolgát vissza is alszok egyből anélkül hogy eszembejutna az exemhez beszélni. De azért próbálkozom továbbra is. Valaha szép eredményeket értem el vele sajna azóta nem használtam kijöttem a gyakorlatból de ez a lényege, hogy beszélj hozzá a szinteden. Kérni kell, nem szabad parancsolni és követelni. Az ő érdekeit kell figyelni, az ő szempontjából miért lenne jó, ha Ti ketten összejönnétek. Úgy képzelem, hogy ezt egyfajta sugalmazásként éli meg. De senkit nem lehet rávenni olyasmire ami akaratával ellenkezik. Csak finoman "terelgetni" lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!