Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vonzzak be egy pasit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vonzzak be egy pasit, a vonzás törvényével?

Figyelt kérdés
A titokra gondolok...
2010. nov. 16. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Megjöttem.

26/F

2010. nov. 16. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Tekersz rá 5 méter vontatóláncot, és egy bazi nagy elektromágnessel már tudod is vonzani....
2010. nov. 16. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
a vonzás törvénye szerintem az elvarázsolt személyeknek való akik nagyon maguk alatt vannak és nem látnak kiutat és próbálkoznak ezzel a "törvénnyel" sajnállak hogy idáig jutottál....
2010. nov. 16. 20:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy! Ha nem vagytok alkalmasak az egymással való kapcsolatra, meg az idő se alkalmas rá, akkor teljesen mindegy mit csinálsz, nem fog menni. Ha meg a pasi is érdeklődik irántad, jobban jársz, ha inkább a személyes vonzerődre támaszkodsz!
2010. nov. 16. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha ebben hiszel, elszalaszthatod a fiút.

Ha viszont tényleg vonzod, akkor a viselkedésed és a feromonjaid pont eléggé hatásosak lesznek.

Esetleg egy-két jól megválasztott szó... (gyere velem, együnk/igyunk/nézzünk meg valamit)...

2010. nov. 16. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
mágnes powa
2010. nov. 16. 21:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Először is, döntsd el, hogy pasit, vagy férfit akarsz bevonzani... Pasit nem nehéz, férfit, urambocsá társat már nehezebb. Utána pontosítsd, mit szeretnél, és élj úgy, mintha már meglenne. Ilyen egyszerű, ezzel meg is tetted a tőled telhetőt, a többi már nem rajtad áll. 26f
2010. nov. 16. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:
tedd ki a képét oda ahol minden nap látod
2010. nov. 17. 07:57
 9/10 anonim ***** válasza:
dobj egy emailt
2010. nov. 17. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna. :) 24L
2011. jan. 7. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!