Gerincferdülés eltüntetése vonzás törvényével?
Gerincferdülésem van, működik a vonzás törvénye ilyen esetben?Ha mindennap arra gondolok ,hogy a strandon vagyok és teljesen egyenes a hátam akkor ez működni fog?
Teszek is érte persze úszom hetente kétszer tornázom, fűzőt hordok. Valaki segítsen ,hogy is működik ez.
Ha sportolsz is,fűzőt is hordasz,rendben leszel,ne aggódj. Ha nem is múlik el a görbület (mert ez csak annál a gerincnél elérhető ami még "alakítható",nem csontosodott be),meg fog állni az állapotod a romlása.
üdv,
egy volt fűzős
persze, hogy sikerulhet, mert semmi em lehetetlen csak hinni kell. Osztan mindenki hisz miben akar. Biztos vagyok benne, hogy nalad is sikerult mar es fogadd el, hogy a gyogyulas a tied :)
meggyogyul a hatad es mar most hidd egeszsegesnek es nyugodtan vizualizalhatod is, menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!