Gerincferdüléssel mit kezdjek?
Figyelt kérdés
Már járok gyógytornára de félek h hátha csak rosszabblesz most mit tegyek.?:(2014. márc. 11. 19:43
1/7 anonim válasza:
Rosszabb nem lesz,ha a gyógytorna megfelelő,de viszont az úszást megpróbálhatnád.
2/7 anonim válasza:
A gyógytornától rosszabb biztos hogy nem lesz.Ez nem az egyik napról a másikra fejti ki a hatását.Lehet érdemes lenne elmenni 1 párszor csontkovácshoz is az egyből kifejti a hatását.
4/7 anonim válasza:
ha 20felett vagy akkor reumatologiára ha 20 alatt akkor ortopédia. én most voltam reumatologián, gyógytorna , elektromágneses, ultrahangos kezelés, masszázs 10 napon keresztül. Nekem csak a tartásom rossz, de ez hatással van a térdemre, ami ez miatt befele torzul. háziorvos ad beutalót, a doki megvizsgál, a kórházba TB re kezelnek..
5/7 anonim válasza:
Egy jo csontkovacs helyre tesz!
6/7 A kérdező kommentje:
Hát bőven 20 alatt vagyok :)))
2014. márc. 16. 16:19
7/7 anonim válasza:
járj magánúton célzott gyógytornára, lehetőleg minden nap végezd otthon a gyakorlatokat. Nem tudom, hány fokos a görbület, ha súlyosabb, kell fűző is. csontkovácsot feljetsd el + próbáld ki az úszást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!