Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit kezdjek a szorulással?

Mit kezdjek a szorulással?

Figyelt kérdés
kb 3-4 napja nem voltam nagyvécén,eddig semmi gondom nem volt vele,egy hete elkeztem fogyokúrázni zold teával és kevesebb evéssel,de viszont nagyon sokat stresszelek,mitol van ez?3orája kiprobaltam a szilvalét de még semmi,várjak még vagy forduljak orvoshoz?esetleg megszunik magátol?
2014. febr. 26. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Én a helyedben orvoshoz mennék, nem várnám meg azt, hogy baj legyen belőle.
2014. febr. 26. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Amúgy próbálkoztál már végbélkúppal?
2014. febr. 26. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
A keserűsó is jó lehet, csak ha beveszed, akkor fel kell készülni arra, hogy sprintelni kell a wc-ig.
2014. febr. 26. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
dehogy kell menned orvoshoz... mint írod fogyózni kezdtél... a tested szeretné ugyanazt a tápanyagot felvenni a működéséhez mint amit eddig kapott, így több tápanyagot beépít ezért nincs minden nap székleted... szilvalétől sem 3-4 óra múlva lesz :) nekem a szódabikarbónától vagy a kávétól mindig "megy a hasam" , de ha ezek sem segítenek és esetleg már fáj is a hasad miatta, akkor tudom javasolni neked a gluttalax cseppeket, vény nélkül kapható... attól tuti lesz! :)
2014. febr. 26. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:
A paradicsomlé is jó rá! És fogyassz több folyadékot, segít. :)
2014. febr. 26. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek a tanacsokat :)
2014. febr. 27. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!