Beégtem a háziorvosnál. Mihez kezdjek?
Nagyon fájt a hasam és kértem a háziorvostól egy magán hasi ultrahang vizsgálatot. Ugyanis ez sokszor előfordult. Előtte megnyomkodta a hasam , amire én egy jó nagyot szellentettem. Ő csak mosolygott és azt mondta, hogy semmi baj, de én majd elsüllyedtem szégyenembe. Azóta sincs pofám visszamenni hozzá, pedig kéne.
Te mit csinálnál? Váltanál háziorvost?
Amúgy érdemes volt az uh, mert kiderült, hogy epeköves vagyok.
Emiatt ne szégyelld magad, mert ez természetes. Ugye így meggyőződött róla hogy a beleiddel minden rendben van, így ő már abból tudta hogy ott nem lehet akkora probléma.
De jó hogy az UH-n kiderült mi a helyzet mert ha te nem kérted volna lehet ő nem küldött volna el és akkor később derült volna ki amikor lehet már több komplikációval járhat a kezelés.
De emiatt ne szégyelld magad, a barátnőmet is vittem egyszer orvoshoz, pontosabban az én orvosomhoz mert ne itt lakik és sürgős volt a dolog, ott is hasfájásvolt, igaz a barátnőm nem pukizott hanem böfögött de elég nagyot, hát nagyon égett a feje csak úgy vörösödött neki, és szégyellte magát de megnyugtattam hogy nincs mit szégyellni mert ő is ember, a doki is az, ugyanúgy böfögünk, finguk stb... És ha ezek nincsenek meg már gond van.
Ez gáz!
De azt mondta h semmi gond.Akkor ne parázz.Ez bárkivel előfordulhat hisz emberek vagyunk.Már lehet nem is emlékszik rá.
Szóval ne aggódj nyugodtan menj vissza.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!