Gerincferdüléssel mit kezdjek?
Én heti 2-3-szor jártam gyógytornára, rengeteg homorítást csináltunk, hasonfekszel kezeid nyújtva,kezed a fejednél, hasizomgyakorlatokat is csinálj. Nekem segített. Naponta csináld. Ha iskolás vagy és hordasz táskát csak mindkét válladon hord. Ha sportolsz egyoldalú sportot ne csinálj.(úgy értem pl kézilabdában ha vki csak jobbkezes...)
És figyelj oda a helyes testtartásra.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
"Röntgenfelvételt szerezd meg és..." KÉPZELETBEN (alfában, relaxálva) "photoshoppold ki a ferdületet."
50%os a hatás
vagy-vagy (ha hiszel is benne, akkor 90%)
:)
Gyógytornára jártam, az nem igazán segített, jártam úszni is, attól vmivel jobb lett, de a fülem nem igen bírta, szal kb hetente a fülészeten kötöttem ki, ezen kívül jártam még tartásjavító tornára, de az sem használt túl sokat. Ami a fűzőt, meg a műtétet illeti, azt mindenképp elkerülném lehetőleg. Ezt a rudat majd azt hiszem kipróbálom, meg talán elmegyek megint úszni.
Ami a photoshoppot illeti, azzal elég béna vagyok, ugy hogy azt talán hanyagolom :D
köszi mindenkinek, de ha még van vmi ötletetek, mondjátok lécci :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!