Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mihez kezdjek? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mihez kezdjek? Nagyon ideges vagyok!

Figyelt kérdés

A barátom elment a 10 éves osztálytalálkozójára. Na most ez az osztálytali olyan, hogy a folyóparton isznak, tábortűz mellett. Volt ami 3 napig tartott. De felhívott 7 órakkor, hogy majd olyan 10 körül hazajön, mert 3 óra óta ott van.

Azóta semmi életjel. Hívtam már vagy 5x, de nem vette fel. Nagyon aggódok, hogy mi van vele.

Részben azért is aggódok, mert ott van egy csaj osztálytársa, akibe régen szerelmes volt a barátom, de a csaj csak hitegette őt, játszott vele. Félek, hogy nem kezdett-e ki a barátommal és azért nem figyel a telefonjára... A barátom azt mondja, hogy nem kezdene már vele soha többé, hülye volt akkor, meg már velem van 5 éve, együtt is lakunk... De mégis bennem van a félsz, mert az a csaj volt a barátom "első szerelme", azt meg ugye nem felejti csak úgy el az ember.

Mit csináljak? Nagyon aggódok!

2014. aug. 16. 23:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem tudom... De nagyon ideges és most már mérges is vagyok. Fel tudnék robbanni!
2014. aug. 17. 00:21
 12/21 anonim válasza:
Na megjött? :)
2014. aug. 17. 00:23
 13/21 A kérdező kommentje:
Hát nem, és a telefont se veszi fel.
2014. aug. 17. 00:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez nem normális reakció. Ha akar, bármikor megcsal, most így csak egy hisztis liba vagy, aki nyaggatja meg hívogatja. Hagyd békén szerencsétlent:) Ha megcsal, akkor sem tudsz mit tenni, de ne járasd már le magad lehet a semmiért. Feküdj le, és ha hazaért, fogd be, öleld át, és majd alvás után figyeld a jeleket. Ennyit tehetsz, ha jót akarsz magadnak.
2014. aug. 17. 00:26
 15/21 A kérdező kommentje:
Igen, tudom... De egyszerűen képtelen vagyok lefeküdni. Megölelni őt meg aztán végképp nem... A f_szért nem tud szólni... Érdekes, hogy ha én vagyok oda a barátnőimmel, akkor én fel tudom venni a telefont.
2014. aug. 17. 00:30
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyi idős vagy, de elmesélem, az én párom is csinált anno ilyet. Úgy berúgott, hogy a város másik felén ébredt, egy padon, egy kutyás néni ébresztette, mert olyan aranyos volt a drágám, hogy mielőtt elájult, levette a zakóját, a cipőjét, begyűrte a feje alá őket, mintha otthon lenne:DD

Akkor én is mindent hallucináltam, nőt, balesetet, rablást, de csak bepiált.

Nyugi! Ismerem az érzést, de teljesen felesleges, csak kiidegeled magad.

2014. aug. 17. 00:35
 17/21 anonim ***** válasza:
na kérdező, mi lett, hazaért a párod ?:)
2014. aug. 17. 02:38
 18/21 anonim válasza:
?
2014. aug. 17. 15:27
 19/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még most is veri a férjét
2014. aug. 18. 19:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Azért írhatna valamit, ha már ennyien tűkön ülünk miattuk:)
2014. aug. 18. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!