Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert viselkedik igy? Miert fel a kapcsolattol?
Figyelt kérdés
23 eves lany vagyok es nyar vegeig onkenteskent dolgozok videken. Van egy jo kis tarsasagunk. Van egy fiu akivel regota vonzodtunk egymashoz, de o csak azutan vallotta be, hogy egy hetre felmentem pestre. Mikor visszajottem kijott elem az allomasra majd bevalotta h erez valamit irantam, de fel egy kapcsolattol ezert maradjunk baratok. Par nappal kesobb lent ultunk a tarsasaggal es nagyon szomorunak tunt. Elinvitaltam setalni. Utkozben megolelt megfogta a kezem, neztuk a csillagokat...tudni kell, hogy nagyon romantikus lany vagyok, es meg nem volt sajnos igazan komoly kapcsolatom. Masnap is elmentunk setalni. Tegnap felrehivott es kozolte hogy nincs kesz egy kapcsolatra es maradjunk "normalis"baratok, noha amikor az elejen meg baratok voltunk akkor is olelgetett stb. Most mar ezt sem teszi..meg akarok halni. Nem tudom mitevo legyek,szeretem...o 21 eves..mit csinaljak? Nem tudok tullepni rajta2014. aug. 14. 09:01
21/26 anonim válasza:
valakinek csak elmondja...meg kell találnod azt aki mindenről tud...tiszteletben kell tartanod, hogy nem akar többet egyenlőre...de lehet, hogy pont te tudnál rajta segíteni...
22/26 A kérdező kommentje:
De nem akar velem beszelgetni ezekrol. En szeretnem a legjobban ha megnyilna..
2014. aug. 14. 09:55
23/26 anonim válasza:
Ha nem beszél nem tehetsz mást, csak azt, hogy hanyagolod a témát, ha nagyon rá mész, még rosszabbat teszel az egésznek..
Meggyőzni nem fogod tudni ha ennyire elzárkózik, csak azzal tudsz kicsikarni némi őszinteséget, ha közömbösnek mutatod magad..
Ez persze nehéz az is elég, ha ő úgy látja leszálltál a témáról, akkor talán megnyílik..
Ha nem akkor, ennyi volt és majd feldolgozod idővel, egyet sose felejts el, Te mindent megtettél az ég világon, tehát nem rajtad múlt, magadat semmiért nem kell hibáztatni, ez nagyon fontos...
24/26 anonim válasza:
19:
Én is pont azért hajtok most egy-két éjszakákra, elég volt egyenlőre a kapcsolatból. :) Valahogy meg tudom érteni ebből a szempontból.
Free
25/26 A kérdező kommentje:
De o egyejszakas kapcsolatokat sem akar
2014. aug. 14. 11:53
26/26 anonim válasza:
kérdező itt leirtad, hogy te járni szeretnél vele, ő elháritott hogy nem akar kapcsolatot, finoman elutasitott, de szerintem rendes mert kihasználni sem akar, mert biztos gondolja hogy lefektethetne, de inkább nem, akkor mi a fenét akarsz tőle. Viselkedj ugy mintha barátok lennétek, hülyéskedj vele, azt ha akar akkor majd ő fog szolni..addig is probálj meg tullépni ezen a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!