Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert viselkedik igy? Miert fel a kapcsolattol?
1. vagyok:
Egyáltalán nem viccnek szántam amit írtam. Komolyan beválik. Én is voltam ilyen helyzetben...
Én kérdező annyit megpróbálnék, hogy mint ő kerülném a témát, le venném a napirendről..
Bármilyen nehéz is próbálnék fesztelenül nevetgélni ilyen alkalmakkor mikor bandáztok..
De ha nagyon fáj és nem megy, akkor ne marcangold magad, kit érdekel mit gondolnak a többiek?, miért kínoznád magad csak azért, hogy ne legyél feltűnő...
Ha ő rákérdez hangot adnék érzéseimnek, de ha a többiek kérdeznek, megmondanám, hogy "most nincs hozzá kedvem!"
indok nélkül, miért kéne mindig mindent megindokolni, gondolnak amit gondolnak, Te vagy a fontos! ebben a szituban nem ők...
Szia! A volt baratommal hasonlo volt, amikor megismerkedtunk es kozelebb kerultunk egymashoz, megmondta, hogy komoly kapcsolatot nem szeretne, mert fel a csalodastol stb. En persze fulig szerelmes voltam bele, nem akartam, h vege legyen annak, mi tualjdonkeppen meg el sem kezdodott! Aztan vegul en is azt mondtam neki, hogy en sem szeretnek kapcsolatot, folytatodott a kommunikacio kettonk kozt, heti szinten talalkoztunk es folyton beszelgettunk, majd fel evre ra teljesult a vagyam es osszejottunk:)
20/N
szerintem valami van a háttérben...egy csalódás vagy valami történt vele amitől fél...ezt meg kellene tudnod, kivel beszéli meg a dolgait?
(21F)
Persze, hogy fél mindenki fél egy kicsit az új helyzettől, ez normális..
de ha emiatt végleg kiadja az utadat az nem normális..
Beszélgess vele a rossz tapasztalatáról, és jobban képbe kerülsz...
Mikor miért szakadtak meg a kapcsolatai?
Ilyesmikről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!