Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert viselkedik igy? Miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert viselkedik igy? Miert fel a kapcsolattol?

Figyelt kérdés
23 eves lany vagyok es nyar vegeig onkenteskent dolgozok videken. Van egy jo kis tarsasagunk. Van egy fiu akivel regota vonzodtunk egymashoz, de o csak azutan vallotta be, hogy egy hetre felmentem pestre. Mikor visszajottem kijott elem az allomasra majd bevalotta h erez valamit irantam, de fel egy kapcsolattol ezert maradjunk baratok. Par nappal kesobb lent ultunk a tarsasaggal es nagyon szomorunak tunt. Elinvitaltam setalni. Utkozben megolelt megfogta a kezem, neztuk a csillagokat...tudni kell, hogy nagyon romantikus lany vagyok, es meg nem volt sajnos igazan komoly kapcsolatom. Masnap is elmentunk setalni. Tegnap felrehivott es kozolte hogy nincs kesz egy kapcsolatra es maradjunk "normalis"baratok, noha amikor az elejen meg baratok voltunk akkor is olelgetett stb. Most mar ezt sem teszi..meg akarok halni. Nem tudom mitevo legyek,szeretem...o 21 eves..mit csinaljak? Nem tudok tullepni rajta

2014. aug. 14. 09:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

1. vagyok:

Egyáltalán nem viccnek szántam amit írtam. Komolyan beválik. Én is voltam ilyen helyzetben...

2014. aug. 14. 09:16
 12/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem jössz be neki ugy mint egy nő és nem akar megsérteni. Ez olyan érzés lehet,mint amikor te el nem tudnád képzelni, hogy egy férfival együtt legyél ő meg nyomulna rád. Hagyd békén.
2014. aug. 14. 09:19
 13/26 A kérdező kommentje:
En mondtam neki, hogy en sem akarok rovidtavu kapcsolatot. De ha beszelunk nem nez ram ideges..sajnos meg 10 napig egyutt leszunk es munka utan mindig sokaig kinn bandazunk az udvarban. Ha nem megyek gyanus a tobbieknek, ha pedig lemegyek szetmarcangol a fajdalom
2014. aug. 14. 09:21
 14/26 A kérdező kommentje:
De eddig is allandoan kereste a fozikai kapcsolatot, mondta, hogy tetszek neki..
2014. aug. 14. 09:23
 15/26 anonim ***** válasza:

Én kérdező annyit megpróbálnék, hogy mint ő kerülném a témát, le venném a napirendről..

Bármilyen nehéz is próbálnék fesztelenül nevetgélni ilyen alkalmakkor mikor bandáztok..

De ha nagyon fáj és nem megy, akkor ne marcangold magad, kit érdekel mit gondolnak a többiek?, miért kínoznád magad csak azért, hogy ne legyél feltűnő...

Ha ő rákérdez hangot adnék érzéseimnek, de ha a többiek kérdeznek, megmondanám, hogy "most nincs hozzá kedvem!"

indok nélkül, miért kéne mindig mindent megindokolni, gondolnak amit gondolnak, Te vagy a fontos! ebben a szituban nem ők...

2014. aug. 14. 09:28
 16/26 A kérdező kommentje:
Az a problema, hogy par haver mar rakerdezett, hogy mi a problema kozottunk...viszont egyik kozos baratunk szerintem tudja a szitut, mert ő észrevette, hogy másként nézünk egymásra.. Én pedig az érzelmeimet nemigen tudom titkolni
2014. aug. 14. 09:36
 17/26 anonim ***** válasza:

Szia! A volt baratommal hasonlo volt, amikor megismerkedtunk es kozelebb kerultunk egymashoz, megmondta, hogy komoly kapcsolatot nem szeretne, mert fel a csalodastol stb. En persze fulig szerelmes voltam bele, nem akartam, h vege legyen annak, mi tualjdonkeppen meg el sem kezdodott! Aztan vegul en is azt mondtam neki, hogy en sem szeretnek kapcsolatot, folytatodott a kommunikacio kettonk kozt, heti szinten talalkoztunk es folyton beszelgettunk, majd fel evre ra teljesult a vagyam es osszejottunk:)

20/N

2014. aug. 14. 09:41
 18/26 anonim ***** válasza:

szerintem valami van a háttérben...egy csalódás vagy valami történt vele amitől fél...ezt meg kellene tudnod, kivel beszéli meg a dolgait?

(21F)

2014. aug. 14. 09:42
 19/26 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen nyilik meg, mar 5 szor rakerdeztem h mitol fel. Azt mondja hogy egy kapcaolatban sok problema van es ettol fel
2014. aug. 14. 09:46
 20/26 anonim ***** válasza:

Persze, hogy fél mindenki fél egy kicsit az új helyzettől, ez normális..

de ha emiatt végleg kiadja az utadat az nem normális..

Beszélgess vele a rossz tapasztalatáról, és jobban képbe kerülsz...

Mikor miért szakadtak meg a kapcsolatai?

Ilyesmikről..

2014. aug. 14. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!