Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert viselkedik igy? Miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert viselkedik igy? Miert fel a kapcsolattol?

Figyelt kérdés
23 eves lany vagyok es nyar vegeig onkenteskent dolgozok videken. Van egy jo kis tarsasagunk. Van egy fiu akivel regota vonzodtunk egymashoz, de o csak azutan vallotta be, hogy egy hetre felmentem pestre. Mikor visszajottem kijott elem az allomasra majd bevalotta h erez valamit irantam, de fel egy kapcsolattol ezert maradjunk baratok. Par nappal kesobb lent ultunk a tarsasaggal es nagyon szomorunak tunt. Elinvitaltam setalni. Utkozben megolelt megfogta a kezem, neztuk a csillagokat...tudni kell, hogy nagyon romantikus lany vagyok, es meg nem volt sajnos igazan komoly kapcsolatom. Masnap is elmentunk setalni. Tegnap felrehivott es kozolte hogy nincs kesz egy kapcsolatra es maradjunk "normalis"baratok, noha amikor az elejen meg baratok voltunk akkor is olelgetett stb. Most mar ezt sem teszi..meg akarok halni. Nem tudom mitevo legyek,szeretem...o 21 eves..mit csinaljak? Nem tudok tullepni rajta

2014. aug. 14. 09:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Tedd szét a lábad, hidd el, hogy utána már akarni fogja. :)
2014. aug. 14. 09:02
 2/26 A kérdező kommentje:
Kerlek kimeljetek az ilyen valaszoktol :((
2014. aug. 14. 09:04
 3/26 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit csinálni, egy kapcsolatot két embernek kell akarnia, te akarod, ő meg ugy akarja hogy legyetek barátok, akkor ezt tiszteletben kell tartanod. Esetleg mond el neki, hogy te el tudnál vele képzelni egy kapcsolatot és mond el neki, hogy müködhetne szerinted, és akkor ha arra is azt mondja hogy maradjatok barátok, akkor fogad el ezt.
2014. aug. 14. 09:04
 4/26 A kérdező kommentje:
Igazad van de annyira elzarkozott, hogy lehetetlen mar vele errol beszelnem, nincs batorsagom
2014. aug. 14. 09:06
 5/26 anonim ***** válasza:
azt sem magyarázta el hogy miért nincs kész egy kapcsolatra?
2014. aug. 14. 09:08
 6/26 anonim ***** válasza:
Akkor meg nem akar tőled semmit és kerüli a kinos helyzetet, hogy te szerelmet vallassz, ő meg csak barátként tud rád gondolni. Akkor lépjél tul, ha tul lépsz, akkor szokott jelentkezni, érdeklődni, hogy mi van veled. legalábbis én igy szoktam járni. De majdcsak egyszer összejön, hogy térben és időben is tudjak valakivel összeakadni és ne az legyen, hogy én akarom ő nem, aztán nagy szünet, aztán felkeres hogy mégis, addigra meg már én nem akarom..
2014. aug. 14. 09:10
 7/26 anonim ***** válasza:

Persze hogy nincs mert beleszerettél..

Ha ő semmit sem akar akkor hagynod kell. :(

Még egy próbát megér, egy alkalmas pillanatban bírd rá, hogy legalább egy okot mondjon Neked, úgy könnyebben fel tudod dolgozni..

Reménykedjünk hogy olyan bagatel a dolog, hogy ő is nevet rajta, és sikerül túllépnie rajta...

Ha nem akkor legalább tudod, hogy miért kell kerülnöd, mert azt Te is tudod, hogy "normális barátok" már nem lehettek...

Sok sikert... :)

2014. aug. 14. 09:12
 8/26 A kérdező kommentje:
Annyit mondott hogy nem tudja miert, de nem erzi magat kesznek egy kapcsolatra. Es o hosszutavu kapcsot szeretne, de nincs kesz ra, de velem rovidtavut nem akarna..ennyi a valasza..ugy szenvedek mar napok ota :(
2014. aug. 14. 09:13
 9/26 A kérdező kommentje:
Nem, o ezen nem nevet, nagyon zavarban van es elkomolyodik minden beszelgetesunktol. Ugy erzem valamitol nagyon fel. Rakerdeztem de nem ad konkret valaszt, azt mondja fel egy kapcsolatban jelentkezheto problemaktol
2014. aug. 14. 09:15
 10/26 anonim ***** válasza:

Miért gondolhatja azt, hogy Te rövidtávú kapcsolat lennél?

Ne hogy megorrolj rám, nem gondolok Rólad rosszat, de miért írja le már az elején azt ami köztetek van?

2014. aug. 14. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!