Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy 5 hónapos kapcsolatban minden szégyenérzet nélkül büfizünk, pukkantunk egymás előtt a barátommal?
nem írtad,hogy hány évesek vagytok,de vannak dolgok amiket nem illik egymás előtt,jó-jó néha kicsúszik egy puki,de erre ne szokjatok rá mert a végén keres egy olyan lányt akinek sose csúszik ki..ugye érted?
nem azt mondom,hogy elfogadhatatlan,de te a barátnője vegy ,nem a "fiúpajtija"..puszi bunny
Mi 1,5 éve vagyunk együtt de mi nem pukizunk meg böfögünk egymás előtt. Oké, a böfögés még nem vészes, de az se a hangos, " a szomszéd szobában is hallani" böfögés. Ha pukiznék előtte, szégyellném magam. De bárki előtt is tenném, akkor is. Én úgy gondolom, egy nőben/lányban legyen annyi, hogy ezeket a dolgokat kultúráltan, vagyis ne mások előtt oldja meg. Ez nekem kb olyan, mintha odasz*rnék mellé. A családomban apukám meg a bátyám is bátran elereszti magát, de engem nagyon idegesít, és mindig rájuk szólok..:S Pedig alapjába véve nem vagyok konzervatív lány, meg ilyesmi, de nálam ez a dolog már túlmegy a határon.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!