Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom leakana fektetni de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom leakana fektetni de en meg nem akarom de nem azeert mert nem vagyyok ra felkeszulve hanem mert meg nem erzem ugy h itt az ideje, es mar tobbszor is probalkozot de en visszautasitottam es neki nem tetszet. Vajon elhagy ezert a baratom?

Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 21:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
le akar velem fekudni..:|
2008. aug. 5. 22:03
 12/18 A kérdező kommentje:
MIERT?
2008. aug. 5. 22:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszoló vagyok. Így elég hülyén hangzik, hogy le akar fektetni. Ha téged lefektet egy srác, akkor nagy a valószínűsége, hogy többet nem látod. Azt írod: "nem azért mert nem vagyok rá felkészülve". Akkor ezek szerint fel vagy rá készülve? Akkor meg miért nem fekszel le vele?
2008. aug. 6. 00:00
 14/18 A kérdező kommentje:
nem tudom h miert...nem vagyom ra,nem kivanom..
2008. aug. 6. 00:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de 21 évesen nem fog sokáig várni. Szerintem. Ha te még ennyire nem akarsz vele lefeküdni, akkor ne menj bele csak azért, hogy ne hagyjon el! Még nagyon fiatalok vagytok. Majd találsz másikat. De ha vár rád, akkor tök jó, mert azt jelenti, hogy szeret. Majd kialakul. Előző válaszoló voltam.
2008. aug. 6. 00:09
 16/18 A kérdező kommentje:
o tapasztaltabb mint en tobbxor..ssok baratnoje volt es sokkal le is fekudt.
2008. aug. 6. 00:13
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg fiatal vagy még! Majd találsz másik pasit, aki vár rád.
2008. aug. 6. 00:18
 18/18 A kérdező kommentje:
LEHET
2008. aug. 6. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!