Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom leakana fektetni de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom leakana fektetni de en meg nem akarom de nem azeert mert nem vagyyok ra felkeszulve hanem mert meg nem erzem ugy h itt az ideje, es mar tobbszor is probalkozot de en visszautasitottam es neki nem tetszet. Vajon elhagy ezert a baratom?

Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 21:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Ha elhagy, akkor nem is érdemel meg. Akkor feküdj le vele, amikor te jnak látod és ne akkor amikor ő. Vagy majd mindent úgy fogsz csinálni ezentúl, ahogy ő akarja, csak nehogy elhagyjon??? Ne hagyd magad!
2008. aug. 5. 21:31
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyíltan megmondod neki, hogy te úgy érzed, hogy még nincs itt az ideje, akkor meg kell értenie. Attól még élvezhetitek az együttlétet, hogy nem fekszetek le egymással. Kényeztethetitek egymást anélkül is, hogy megtörténne a konkrát behatolás. Ha sokáig éheztetet a barátod, akkor megunhatja és máshol keresheti az élvezetet.
2008. aug. 5. 21:33
 3/18 A kérdező kommentje:
mindig azt mondja h vigyazz nincs mitol feljek de en meg nem akarom es hiaba mondom neki mert nem erdeklni
2008. aug. 5. 21:33
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem pettingeltek? Az én barátom ennyivel is megelégszik, én is szűz vagyok, ő meg már majdnem 22...
2008. aug. 5. 21:34
 5/18 anonim ***** válasza:
96%
Elhagy akkor,ha nem szeret igazán,de akkor nem is érdemes bánkodnod miatta.Ha nem érzed,hogy még itt az ideje,ne tedd meg,csak azért mert ő akarja.
2008. aug. 5. 21:35
 6/18 A kérdező kommentje:
en szeretem es o is azt mondja h szeret de azt is mondja h nem tudja megerti h miert NEM?
2008. aug. 5. 21:44
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
2008. aug. 5. 21:53
 8/18 A kérdező kommentje:
en 14,o 21
2008. aug. 5. 21:54
 9/18 A kérdező kommentje:
...:)
2008. aug. 5. 21:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy 21 éves pasinak vannak igényei, és még nagyon fiatal ahhoz, hogy "örök hűséget" esküdjön. Nem hiszem, hogy egy beszélgetéssel sokat érnél el. Egyébként csak le akar téged fektetni? Akkor nem nagyon szerethet. Vagy le akar VELED feküdni?
2008. aug. 5. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!