Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy hülyeséget csináltam avval, hogy visszautasítottam?
Nem lesz késő.:) Biztos ki megy majd veled, és biztos megérti, hogy "készülnöd kell a vizsgákra".:D:D
Amúgy a helyedben én is ezt tettem volna.;)
hát figyi kedves utolsó hozzászóló. Ha beírod ide ebbe a kicsi szövegdobozba a szavat s nem húzza alá pirossal a számítógép azt jelenti, h helyes magyar szó. Na de ugyan a hozzád hasonló civilizált, írástudó, tanult ember le tudná írni helyesen de sajnos nincs egy normális, értékelhető gondolatuk se. Amennyiben akarsz segíteni másokon, fektesd a hangsúlyt mondanivalód tartalmára és ne a kinézetére. Örvendj, hogy neked nincs ilyen ördögtől való pörsenésed, neked biztos van más hibád amit nem vállalsz be.
Szóval konklúzióként azt a választ kapod, hogy jobb lenne ha feliratkoznál a hi5-ra vagy az iwiw-re mert ez nem az az oldal amelyiken leszóljuk egymást. S ha így sem tetszik menj el a Mónika Showba, ott megleled méltó helyed.
Köszönöm a hozzászólásod kedves válaszoló
Az hadd maradjon az én dolgom, hogy mi leszek s mi nem. Most nincs kedvem, hogy vitatkozzak itt a közösben veled, az oldal nem kettőnkről szól. Ha van valami problémád írjál egy mailt s ott majd becsmérelhetjük egymást. De sztem inkább hagyd abba mert minden amit írsz téged minősítenek.
Minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!