Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elfelejtette a névnapomat. Nem mondtam neki semmit, de nagyon rosszul esik. Szóljak neki vagy már mindegy?
De emlitetted neki valamilyen modon, hogy amugy ma van a nevnapod?
Vagy barki mas emlitette nalatok?
a névnapok nem olyan fontosak, szerintem elég ha tudja a szülinapod meg az évfordulót
de ha te szeretnéd megünnepelni azt is, akkor előtte említsd meg burkoltan és észbe kap
Én még a saját születésnapomat is képes vagyok elfelejteni.
Jan 8.-án születtem.
Jan. 8.-án 23:00 kor jutott eszembe, hogy "basszus ma születésnapom van".
Bár nem tudok sok mindent kezdeni a dologgal, de egy évvel öregebb lettem, és majdnem elfelejtettem :/
Kérdező, én is utálom,ha a másik nem tudja ezeket a dolgokat :(
Én mindig mindenkiét tudom,ezért ilyen sz/*r. Mindig arra gondolok, hogy akkor direkt én sem köszöntöm fel a másikat! Aztán rájövök, hogy bennem több van ennél, és akárhogyis legalább egy boldog névnapot sms-t küldök neki.
Azt javaslom neked, hogy ha az ő névnapjra/szülinapja lesz,csak egy üzenetet dobj neki, ajándékot pedig nem kell adnod,vagy max csak egy táblacsokit.
Nálam volt már, hogy direkt tettem ki 1 csokor virágot, amikor ilyen volt, hogy legalább lássa, hogy valakitől kaptam valamit.
Az enyém a saját születésnapját is el szokta felejteni. Apám úgy felejtette el a szülinapomat, hogy aznap még járt is nálunk. A gyerekkori legjobb barátnőm évekig 2 nappal a szülinapom előtt köszöntött fel, mert azt hitte akkor van. A saját névnapomat én is rendszeresen elfelejtem. Rokonságban, baráti körben is mindig akad 1-2 ember, aki elfelejti/egész nap emleget, mégse sikerül felhívnia stb.
Ha ennyire zavar, nyugodtan említsd meg, hogy elfelejtett valamit (aztán talán nem jársz így: [link] :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!