Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom elfelejtette a névnapo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom elfelejtette a névnapomat. Nem mondtam neki semmit, de nagyon rosszul esik. Szóljak neki vagy már mindegy?

Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 12:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

De emlitetted neki valamilyen modon, hogy amugy ma van a nevnapod?

Vagy barki mas emlitette nalatok?

2014. aug. 6. 12:28
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem, de hát tavaly is ilyenkor volt.. én is csak onnan tudtam, hogy neki mikor van, hogy tavaly megmondta és megjegyeztem..
2014. aug. 6. 12:30
 13/22 anonim ***** válasza:
nekem akármilyen fontos valaki, a névnapokkal nagyon hadilábon állok, szóval képes vagyok simán elfelejteni :D szólhatsz, de ne dramatizáld túl
2014. aug. 6. 12:30
 14/22 anonim ***** válasza:

a névnapok nem olyan fontosak, szerintem elég ha tudja a szülinapod meg az évfordulót

de ha te szeretnéd megünnepelni azt is, akkor előtte említsd meg burkoltan és észbe kap

2014. aug. 6. 12:34
 15/22 A kérdező kommentje:
Én nem akarom megünnepelni, meg nem is várom el, hogy nem tudom mit adjon.. Csak jól esett volna egy szál virág és hogy boldog névanpot.. ennyi..
2014. aug. 6. 12:38
 16/22 anonim ***** válasza:

Én még a saját születésnapomat is képes vagyok elfelejteni.

Jan 8.-án születtem.

Jan. 8.-án 23:00 kor jutott eszembe, hogy "basszus ma születésnapom van".

Bár nem tudok sok mindent kezdeni a dologgal, de egy évvel öregebb lettem, és majdnem elfelejtettem :/

2014. aug. 6. 12:39
 17/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, én is utálom,ha a másik nem tudja ezeket a dolgokat :(

Én mindig mindenkiét tudom,ezért ilyen sz/*r. Mindig arra gondolok, hogy akkor direkt én sem köszöntöm fel a másikat! Aztán rájövök, hogy bennem több van ennél, és akárhogyis legalább egy boldog névnapot sms-t küldök neki.

Azt javaslom neked, hogy ha az ő névnapjra/szülinapja lesz,csak egy üzenetet dobj neki, ajándékot pedig nem kell adnod,vagy max csak egy táblacsokit.

Nálam volt már, hogy direkt tettem ki 1 csokor virágot, amikor ilyen volt, hogy legalább lássa, hogy valakitől kaptam valamit.

2014. aug. 6. 12:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Ja és jegyezz meg még valamit. Virágról csak úgy ne is álmodozz... 100ból talán ha 1 férfi ad virágot. A legtöbbnek nem jut eszébe, pedig a nőnek jár a virág, csak úgyis.Névnapra meg szülinapra pláne...
2014. aug. 6. 12:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Az enyém a saját születésnapját is el szokta felejteni. Apám úgy felejtette el a szülinapomat, hogy aznap még járt is nálunk. A gyerekkori legjobb barátnőm évekig 2 nappal a szülinapom előtt köszöntött fel, mert azt hitte akkor van. A saját névnapomat én is rendszeresen elfelejtem. Rokonságban, baráti körben is mindig akad 1-2 ember, aki elfelejti/egész nap emleget, mégse sikerül felhívnia stb.

Ha ennyire zavar, nyugodtan említsd meg, hogy elfelejtett valamit (aztán talán nem jársz így: [link] :D).

2014. aug. 6. 13:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Menj el moziba egy barátnőddel vagy valahova és újságol el, hogy milyen aranyos volt, kifizette névnapi ajándékként, vagy adott egy csokit vagy valami ilyesmi :D
2014. aug. 6. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!