Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka hogy ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy ennyire eltávolodtunk egymástól?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok a párom 32.

3 éve vagyunk együtt,s lassan egy hónapja azt érzem hogy már nem a régi ez a kapcsolat..tegnap este volt egy beszélgetésünk..azt mondta külön kellene mennünk egy időre..nem tudom hogy ez jó megoldás e..

Tele vagyunk gondokkal bajokkal,munka,pénz stb..lehet hogy ez is kihat a kapcsolatunkra.Lehet én se figyelek már rá eléggé,mert a problémák foglalkoztatnak.amit mindig meg kell oldanom.Persze egyedül.

Neki az előző kapcsolatából van egy kislánya ,aki külön él tölünk,1 héten 1 szer láthatja,akkor itt van velünk..de teljesen belevan betegedve hogy nem láthatja hétköznapokon.Én mondtam neki menjen vissza abba a kapcsolatba,csak hogy a gyerekével lehessen,de persze a nőhöz nem akar visszamenni,csak a gyerek a fontos..De velem ki törödik?látom szenved..ezáltal én is.mert sokszor megbánt,beszól ők nélkül..és tegnap azt mondja nekem ,hogy ha neki valami baja van én nemhogy segítek..még ráteszek egy lapáttal..Szóval nem egyszerű a HELYZET.Nem tudom mért van melettem,megszokás,kényelem,vagy még szeret?

2010. jan. 12. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
SZinte mindig úgy van ha a nőnek van gondja akkor az semmiség, ha a férfinak akkor meg minden kívánságát teljesíteni, együtt térezni vele ha szomorú akkor neked már örülni nem lehet semminek...
2010. jan. 12. 13:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen..nekem nem lehet bajom ,problémám...az ő hátsója ki van nyalva..én meg csak szenvedek..
2010. jan. 12. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy mi az oka, aztnem nekünk kell tudnunk, hanem nektek. Annyit tudok mondani, hogy ha úgy érzed, nem kapsz meg mindent ebben a kapcsolatban, le kell ülni és megbeszélni, ha pedig nem tudtok megegyezni, inkább hagyd el!
2010. jan. 12. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb ha nem osztogatsz neki tanácsokat ilyenekről hogy menjen vissza a régi kapcsolatához meg nenagyon hozd fel a családját.Ez már az ő dolga és ő tudja elintézni hogy sűrűbben láthassa a gyerekét.

Te legyél melette és segítsél neki de jobb ha az ilyen ügyekbe nem szolsz bele mert ezzel csak felidegesítheted.

Én is voltam már hasonló helyzetben egy közeli ismerősöm osztogatja a tanácsokat hogy ez így nem jó hogy most miért nem csinálod azt meg hogy mi lenne ha ez meg az lenne,meg elvárná hogy még az orvosoknak is én dirigáljak néha azt hittem hogy páros lábbal ruggom ki a házból.

2010. jan. 12. 13:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Ha meg nem beszélgetünka kislányról..azt mondja nem törödök vele..multkor azt vágta a fejemhez,hogy bíztos jobban örülnék ha nem lenne gyerekeszabad ,független lenne.

Persze,jobban örültem volna,de én már elfogadtam őt a gyerekkel együtt.Ő a része,és ezzel tisztában vagyok.Én hajlandó lettem volna feláldozni ezt a kapcsolatot azért hogy boldog legyen,de ő nem akar visszamenni.És ez az ő döntése.

2010. jan. 12. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát engem is nagyon idegesítene, ha nap mint nap azt kéne hallgatnom a barátnomtól, hogy nyavalyog mert miért nem lehet a gyerekkel... De nem a gyereken lenne a lényeg, hanem azon, hogy nyafog valami miatt amiért tenni kéne, és amit csak egyedül tud megoldani. Nagyon szánalmasnak találnám a téblábolását. De nem is értem miért nem tudja megbeszélni az exével, hogy lehessen többet a gyerekkel. Betart neki a nő vagy mi?

Mellesleg nem is értem hogy mit tudnál neki segíteni ebben az ügyben... mondogasd naphosszat, hogy " jaj szegény drágám, de rossz hogy az exed ilyen csúnya veled, és milyen kár hogy nem láthatod a kislányt..." na ne már

Ebből amit leírtál nekem csak az tűnik ki, hogy neked már nem túl sok boldogság van emelett a pasi mellett. Szerintem jó megoldás lehet a szünet. hátha rájössz hogy nem is kell neked ez a fickó.

31/N

2010. jan. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!