Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltavolodtunk egymastol, mi a teendo?
Figyelt kérdés
Baratnommel nagyon szeretjuk egymast, de amiota a nyariszunet tart o napi kb. 8 orat dolgozik, utanna pedig altalaban faradt es nincs kedve semmihez, csak 1-2 orat vagyunk egyutt este. En nem dolgozok. Beszeltem vele errol, beismerte h az o hibaja, de megoldast nem mondott.
15/F 14/L
2011. júl. 7. 23:43
2/9 anonim válasza:
Na erre kíváncsi lennék én is,mert ugyanebbe a szituba vagyunk pasimmal
3/9 anonim válasza:
Megoldás 1: otthagyja a munkát
Megoldás 2: türelmes vagy
Megoldás 3: otthagyod
Megoldás 4: megleped valamivel, és talán segítesz a nehéz napjain...
4/9 A kérdező kommentje:
Mar eleg sok penzt osszehoztam, azert nem dolgozom. Annyi ideje meg nem vagyunk egyutt, h penzileg tamogassam. A kov. kerdesek ne ez anyagiakrol szoljanak ha kerhetnem.
2011. júl. 7. 23:49
5/9 anonim válasza:
Nem jön ki,akárhogy számolom..
Reggel 6-kor elmegy. 2-kor végez.
Mondjuk 6-ig pihen. És mégis fáradt este?
6/9 A kérdező kommentje:
8-tol dolgozik es a munkaideje nem kotott (ja es van ebedszunet). Szval neha tobbet is dolgozik.
2011. júl. 7. 23:54
7/9 anonim válasza:
Jó..nem akarok melemenni a munka törvénykönyvbe,csak kérdeztem.
De azért furcsa nagyon a te barátod...
8/9 anonim válasza:
"a köv kérdések ne az anyagiakról szóljanak" ?? itt kérdést csak te teszel fel,mi csak próbálunk megoldást találni eme szörnyűnagy problémádra! Amugy meg ha akkora nagy a szerelem, akkor megtaláljátok a módját hogy talizzatok, ha meg eltávolodtatok annak más okai is lehetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!