Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem még, de nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin42 kérdése:

Szeretem még, de nagyon eltávolodtunk egymástól! Van még esélyem?

Figyelt kérdés

Volt egy lány akivel megismerkedtem táborba.Nagyon megszerettem, ő sokkal kedvesebb mint a többi lány.Neki kiöntöttem a szívemet és tökre egy hullámhosszon voltunk.

Nem volt köztünk semmi csak csókolóztunk.

Miután vége volt a tábornak mondta h ő nem akar még új kapcsolatot a régebbi után.Én ezt teljesen megértettem, mert a volt pasija eléggé átrázta, de valahogy nem bírtam magammal mindig szóba hoztam, hogy mi lesz.

Teljesen felidegesítettem a sok kérdezősködésemmel és összevesztünk.

Pár hete összejött egy fiúval, és ez engem nagyon szíven ütött.Azt mondta h nem csak velem de mással sem akar összejönni.(de mégis összejött azzal a sráccal)

Teljesen felidegesítettem magamat, olyanokat is a fejéhez vágtam amit nem kellett volna.Sokszor veszekedtünk, de amikor jól elvagyunk akkor nagyon is jól kijövünk egymással!!!Belátom h Én voltam a türelmetlen, de mégis hamar túl tett rajtam...Szerintetek van még esélyem?Egyáltalán kell vele törődnöm?Nincs egy lány sem akinek tudnék bókolni. Ebben az évben eddig 4 lány rázott át, és nincs bátorságom.

Szeretnék vele ismét együtt lenni, de így h van ez a srác nem lesz könnyű.SEGÍTSETEK

Üdv:Egy szerelmes fiú

2009. júl. 30. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
lányvok, úgyanez a probléma! a fiuval énis türelmetlen voltam, állandóan kérdezgettem mi lesz már velünk ... felidegesitettem énis őt, bár nekem fura, sztem korrektebb hha az ember megmondja h akar-e vmit v semm, akkor talán megúszhatók a kérdezősködések is .. Ha összejött egy fiuval akk felejtsd el, max beszélgessetek vele, és majd kialakul, de már semmiképp semm légy türelmetlen..énis tanultam az esetemből
2009. júl. 30. 22:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondta h szeptembertől megpróbálhatjuk, de ez hülyeség hisz azzal a fiúval összejött...

Ha lenne egy lány akin látnám h bejövök neki tuti h odamennék hozzá de ilyen bókokat nem kapok, és nem merek már közeledni csak úgy...

2009. júl. 30. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia,

szerintem ezzel a lánnyal egyelőre ne foglalkozz! A kislányok már csak ilyenek. A-t mondanak, B-t csinálnak. Nem kell tragédiaként felfogni, hogy nincs barátnőd! Ne legyél türelmetlen, majdcsak eljön a te időd is, és találkozol egy komolyabb lánnyal! Azért fél szemedet tartsd nyugodtan a táboros lányon, mert ha szakít a mostani barátjával, akkor esetleg megér még egy próbát. De a környezetedet is figyeld, mert lehet hogy elsétál melletted a nagy Ő! És legalább tanultál az esetből: nem kell faggatózni - csak érdeklődni egy kicsit, mert látod mi lesz a vége! Élvezd a nyarat ami még hátra van, menjél a haverokkal szórakozni (csak mértékkel), és esetleg járj el sportolni valamit! (úszás, kondi)

Üdv: Mimi (25L)

2009. júl. 31. 09:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.:)
2009. júl. 31. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!