Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tehet szert barátnőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehet szert barátnőre egy 23 srác, akinek még nem volt senkije?

Figyelt kérdés
3-an vagyunk fiú tesók, én vagyok a legkisebb, a legnagyobb bátyám 28, én 18 vagyok. Bátyám már nős, és édesanyánk nagyon szeretné, ha a középső fia is lassan szerezne egy barátnőt és boldog lenne vele. Bátyám szokott járni bulizni, vannak haverjai, lányok is vannak a társaságban, de semmi több. Mit tehetnénk?
2010. jan. 11. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
4%

Ha nem homár akkor ti semmit max ő.

Ha homár akkor ugorjon a vonat alá.

13F

2010. jan. 11. 16:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Hülye vagy, apám! Senki nem mondta, h homár! Mondott is olyasmit, h ez meg az a csaj tetszik neki, csak nem mer kezdeményezni. Ugorj te a vonat alá!
2010. jan. 11. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ne foglalkozz az első válasszolóval...látod még csak 13 éves kis takony! Én is utálom amikor a kérdéseimre ilyen kis taknyosok unalomból válasszolnak! Szerintem annyit tudsz tenni, hogy felteszed (titokban) ey randi honlapra és ott irsz egy két lánynak....ha abból vissza ir vki akkor egy randit szervezel...megmutatoda tesódnak a lányt neten és felkészíted a randira :) Szerintem jobb mint ha élesbe bulizóba segítesz mert lehet hogy számára ez kellemetlen, így viszont kap lehetőséget arra, hogy maga irányítsa a dolokat onnantól kezdve hogy a randit neten megbeszélted a csajjal az ő nevében :)
2010. jan. 11. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:
ja és 17/L vagyok :) Sok szerencsét :)
2010. jan. 11. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is társkeresőre gondoltam. Lehet párat találni, ami nívósabb. :)
2010. jan. 11. 16:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy jó-e, ha az ő beleegyezése nélkül beszéled meg a randit, Te ismered, de ha mást nem, társkeresőre rábeszélhetnéd. :) Előző voltam, 17/L
2010. jan. 11. 17:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem az ilyen erőltetett randik pont, hogy rontják a dolgokat. Egy buliban lányokkal ismerkedni a világ legtermészetesebb dolga...
2010. jan. 11. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:
ahogy bárki más..ismerkedj..szórakozz...járj nyitott szemmel :)
2010. jan. 11. 17:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az :) De azért köszi a válaszokat! Az a helyzet, h a bátyám még saját megának is nehezen vallja be, h nehezen megy neki az ismerkedés, ezért a társkereső hát.. túl direkt.
2010. jan. 12. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!