Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ki egy lány fészbukra azt, hogy kapcsolatban van, mikor állítása szerint nincs senkije?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 22:47
1/8 anonim válasza:
azért h ne zaklassa a sok idegen,kéretlen levelekkel
2/8 anonim válasza:
fel akar vágni,nem akarja hogy minden pasi bejelölje és udvaroljon neki,titkolja a pasiját.
3/8 WhiteLabel válasza:
Mert a fészbuk szent és sérthetetlen-.-
Vagy megtrollkodták, kitudja..
4/8 anonim válasza:
vagy palira vett és van pasija. azért mondja h nincs, mert azért azt élvezi, h kajtatsz utána. de komolyan a facebook az emberi kapcsolatok mércéje??
5/8 anonim válasza:
Nálam is az van kirakva facebookra.:D
Még hozzá azért,mert nem szeretem,ha idegenek küldenek leveleket.Egy srác már leribancozott,egy másik meg elküldött a k.rva anyámba,mert kedvesen(tényleg:D) visszautasítottam...
+Kellemetlenül éreztem magam,hogy mások is tudják,hogy már egy éve egyedülálló vagyok!:D
6/8 anonim válasza:
Uhh én is azért tettem kapcsolatban címkére, mert anélkül vadidegenek írogattak, pedig semmi adat nincs megosztva, meg semmi. Na meg a valós ismerősök közül is próbálkoztak, lerázni meg nem jó vicc. Így legalább nem volt gond. xD Aztán megunták a dolgot, a fb-nál meg finomítottak a beállításokon. xD
Meg lett pasim. xD
7/8 anonim válasza:
egyszerűen nem kell kiírni semmit, ha zavar. azzal meg minek kell foglalkozni, hogy mások tudják, hogy nem vagy kapcsolatban egy éve? egyik ismerősöm 5 éve kapcsolatban van, egy éve eljegyezték, de még csak annyi sincs kint neki, hogy kapcsolatban, semmi. és nem azért mert titkolja vagy szégyelli, egyszerűen a magánéletét megtartja magának, akik barátok, ők meg amúgy is tudják. kapcsolatot hazudni meg gáz, mert ha kiderül, akkor nagyobbat égsz, mintha egyedülálló lennél (miért, amúgy egyedülállónak lenni ciki, vagy mi?). nem face-en kell élni az életed, megosztani még azt is, ha pisilsz, és akkor levelet sem kapsz. mert face-en egyedülálló csajoknak is csak az ír (tisztelet a kivételnek) aki szintén ott éli az életét.
8/8 anonim válasza:
Hogy kevesebb f@sz b@szogassa, illetve, hogy ne látszon kevesebben a barátnőinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!