Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok, a koromnál sokkal érettebb! Nem kérek olyan válaszokat hogy tanuljak, még kicsi vagyok . Stb! Négyes tanuló vagyok, már vannak terveim a jövőre. Na de nem erről van szó. Életembe nem csókolóztam. Ez azért ciki. Ugye?
Köszönöm szépen a normális válaszokat,számítottam kevésbé "intelligens" válaszokra is,tehát nem igazán zavar. Mindent össze vetve,NEM akarom elveszteni a szüzességem,egyáltalán nem erről van szó,persze ,várok az ilyen dolgokkal,csak olyan fura hogy a többiek..hogy is mondjam.. olyan "mások"
viselkedésben,és szerintük az a helyes hogy 10 évesen facebookra(stb) posztolnak/küldenek meztelen képeket..O_o
Gondolom a válasz adók nagy része emiatt volt ilyen "bunkó" már bocsánat :) csak kíváncsi voltam mi erről a véleményetek,és még egyszer köszönöm szépen mindenkinek ! :)
Olyan eleve nem létezik, hogy "ciki".
Elárulom, a kamaszok egy része nem a szexre megy rögtön, és igen, vannak, akik 15-18 évesen sem csókolóztak még. Ettől nem lettek rosszabb emberek, kevésbé viccesek, stb. Az egyetlen probléma az, hogy az ilyen emberek nem reklámozzák magukat a neten, így azoknak, akik 24/7 gépeznek, torz kép jut.
A igazi érettség ott kezdődik, hogy nem hirdeted sem att, hogy te "jó kislány-fiú", aki elítél mindenkit, sem azt, hogy "ezaz megvolt a 10. egyéjszakás kalandom, lájkoljátok".
Sajnos az a legnagyobb probléma, hogy ma ezek szerint az számít "cikinek", ha valaki nem csókolózott 13 évesen. Amikor én ennyi voltam, még undorítónak találtuk azt is, ha egy fiú és egy lány szájon puszilták egymást.
Nem veled van a baj, inkább azokkal, akiknek 13 évesen ez a legnagyobb érdemük! :)
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!