Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 éves vagyok, a koromnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vagyok, a koromnál sokkal érettebb! Nem kérek olyan válaszokat hogy tanuljak, még kicsi vagyok . Stb! Négyes tanuló vagyok, már vannak terveim a jövőre. Na de nem erről van szó. Életembe nem csókolóztam. Ez azért ciki. Ugye?

Figyelt kérdés
:| az osztályból már többen nem is szűzek.(ez azért durva)idáig nem akarok süllyedni,csak arról lenne szó,hogy kíváncsi vagyok milyen érzés .. de annyira furának érzem magam.Nem vagyok csúnya se (viszonylag) magas vagyok szőkés hajam és kék szemem van.Mégse foglalkoznak velem a fiúk..Velem van a baj?
2014. júl. 30. 13:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az ciki, hogy kiírtad ezt a kérdést:P én se smároltam és 15 vagyok, és nem azért, mert ronda vagyok, hanem mert nem a fiúkkal foglalkozok (még). Szerintem ez normális. Majd ha 3 év múlva sincs semmi akkor lehetne okod gondolkodni ezen (bár szerintem akkor se ciki).
2014. júl. 30. 13:53
 22/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a normális válaszokat,számítottam kevésbé "intelligens" válaszokra is,tehát nem igazán zavar. Mindent össze vetve,NEM akarom elveszteni a szüzességem,egyáltalán nem erről van szó,persze ,várok az ilyen dolgokkal,csak olyan fura hogy a többiek..hogy is mondjam.. olyan "mások"

viselkedésben,és szerintük az a helyes hogy 10 évesen facebookra(stb) posztolnak/küldenek meztelen képeket..O_o

Gondolom a válasz adók nagy része emiatt volt ilyen "bunkó" már bocsánat :) csak kíváncsi voltam mi erről a véleményetek,és még egyszer köszönöm szépen mindenkinek ! :)

2014. júl. 30. 13:57
 23/26 anonim ***** válasza:
Amint mondtam, az első csók után már nagyon hamar megjön a vágy az együtt alvásra, szeretkezésre. És nem nagyon lehet visszafogni magad évekig, ha már belekezdtél. Attól függetlenül, hogy 15 vagy 25 éves vagy.
2014. júl. 30. 14:26
 24/26 anonim ***** válasza:

Olyan eleve nem létezik, hogy "ciki".

Elárulom, a kamaszok egy része nem a szexre megy rögtön, és igen, vannak, akik 15-18 évesen sem csókolóztak még. Ettől nem lettek rosszabb emberek, kevésbé viccesek, stb. Az egyetlen probléma az, hogy az ilyen emberek nem reklámozzák magukat a neten, így azoknak, akik 24/7 gépeznek, torz kép jut.

A igazi érettség ott kezdődik, hogy nem hirdeted sem att, hogy te "jó kislány-fiú", aki elítél mindenkit, sem azt, hogy "ezaz megvolt a 10. egyéjszakás kalandom, lájkoljátok".

2014. júl. 30. 15:51
 25/26 anonim válasza:

Sajnos az a legnagyobb probléma, hogy ma ezek szerint az számít "cikinek", ha valaki nem csókolózott 13 évesen. Amikor én ennyi voltam, még undorítónak találtuk azt is, ha egy fiú és egy lány szájon puszilták egymást.

Nem veled van a baj, inkább azokkal, akiknek 13 évesen ez a legnagyobb érdemük! :)

21 L

2014. júl. 30. 19:29
 26/26 anonim válasza:
0%
Egyszerű: ha már csókolóztál és tudsz az egyáltalán nem gáz. De ha még nem csináltad akkor az lehet h negatívan hat. Mert azt gondolják h biztos van valami ami miatt még nem csókolóztál :) csókolózni egy tapasztaltabb pasi taníthat meg és hidd el nagy önbizalmat ad és ebben nincs semmi szexuális, úgy ahogy az ölelésben sem, azt is lehet bénán csinálni :D írsz egy privit, hogy tovább tudjunk dumálni? :)
2017. jan. 16. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!