Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok, a koromnál sokkal érettebb! Nem kérek olyan válaszokat hogy tanuljak, még kicsi vagyok . Stb! Négyes tanuló vagyok, már vannak terveim a jövőre. Na de nem erről van szó. Életembe nem csókolóztam. Ez azért ciki. Ugye?
Nyugi én 15 évesen csókolóztam először és szerintem nem maradsz le semmiről sem.
16/L
Istenem könyörülj a lelki szegényeken..
13évesen miért lenne ciki?!??!!!!
25évesen már az..Gyerek vagy még..! Az hogy négyes tanuló vagy az nem azt jelenti hogy érett vagy...
Én 18 évesen smároltam először, de rohadtul megérte várnom!
Szóval egyáltalán nem vagy lekésve semmiről.
ne aggódj emiatt :)
13 évesen még fiatal vagy, egyáltalán nem kell cikinek érezned. van, aki huszonévesen csókolózik először, és nem csinál belőle ügyet.
éreztem így én is, mikor kisebb voltam, na meg jó hülye is, mert csak úgy összejöttem az első gyerekkel akinek tetszettem, és csókolóztam vele (akkor voltam 13 azt hiszem) de azóta megbántam. nem történt semmi, csak egy csók, és egyszer, de szakítottunk is, mert azt hittem ennél undorítóbb már nem is lehetne :D
sokkal jobb lett volna, ha a mostani barátommal csinálhatom először, nem egy senkivel akit alig ismertem és nem is szerettem.
ne siesd el a dolgot, hidd el sokkal jobb lesz azzal az első, akit tényleg szeretsz, és ő is téged :)
mint említetted, biztos eléggé szép lány vagy, ha kicsit idősebb leszel meglátod sok fiúnak fogsz tetszeni ;)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!