Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 éves vagyok, a koromnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vagyok, a koromnál sokkal érettebb! Nem kérek olyan válaszokat hogy tanuljak, még kicsi vagyok . Stb! Négyes tanuló vagyok, már vannak terveim a jövőre. Na de nem erről van szó. Életembe nem csókolóztam. Ez azért ciki. Ugye?

Figyelt kérdés
:| az osztályból már többen nem is szűzek.(ez azért durva)idáig nem akarok süllyedni,csak arról lenne szó,hogy kíváncsi vagyok milyen érzés .. de annyira furának érzem magam.Nem vagyok csúnya se (viszonylag) magas vagyok szőkés hajam és kék szemem van.Mégse foglalkoznak velem a fiúk..Velem van a baj?
2014. júl. 30. 13:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
az osztálytársaid nagyrésze csak hazudik a osztályod fiu része max csak akkor ért punihoz amikor az anyuk megszülte a lányok meg max csak ilyen eberi testről szóló könyvben láthattak "kukit" ne higy nekik amugy meg ráérsz ezzel ha eléred a meg felelő kort és érettséget akkor ugy is lesz benne részed addig ne is foglalkozz ilyenekkel
2014. júl. 30. 13:21
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
érett vagy, ugyan már kis taknyos, egy perc alatt elveném a szüzességed, ha aljas pedomaci lennék, szerencséd, h rendes fiatal srác vagyok
2014. júl. 30. 13:21
 13/26 anonim ***** válasza:

Nyugi én 15 évesen csókolóztam először és szerintem nem maradsz le semmiről sem.

16/L

2014. júl. 30. 13:22
 14/26 anonim ***** válasza:
Tanulj, még kicsi vagy!
2014. júl. 30. 13:22
 15/26 anonim ***** válasza:
89%

Istenem könyörülj a lelki szegényeken..

13évesen miért lenne ciki?!??!!!!

25évesen már az..Gyerek vagy még..! Az hogy négyes tanuló vagy az nem azt jelenti hogy érett vagy...

2014. júl. 30. 13:23
 16/26 anonim ***** válasza:

Én 18 évesen smároltam először, de rohadtul megérte várnom!

Szóval egyáltalán nem vagy lekésve semmiről.

2014. júl. 30. 13:26
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
nem ciki és nincs semmi baj veled... velem senki nem foglalkozott majdnem 2O éves koromig, s 23 évesen jutottam el az első csókig, pedig én se vagyok csúnya (csak nem szeretek cicomázkodni egyáltalán, de azért mocskos, büdös, kócos hajú sose voltam. :D) Én is kíváncsiságból, meg elmaradottság érzetem miatt (23 évesen azért már tényleg kezdik rádnyomni a bélyeget, meg a fiúk sem szeretik már sajnos manapság az ilyen tapasztalatlanokat) mentem bele, mert nem voltam szerelmes és nem is kötődtem a taghoz. A pasi második csókkor tudta meg, hogy ő az első (pár nap múlva) s már nagyon kívánt volna szeretkezni. S igazság szerint én is hamar jutottam oda, hogy felizguljak, de egyelőre visszatartom magam, mert nem érzek amúgy vonzódást, csak jóbarátként szeretem, és ezt nem tartom elegendőnek ahhoz, hogy vállaljam a szexet. Pedig látott meztelenül, megnyugtatott, hogy se a testemmel, se velem nincs semmi gond, csak egyszerűen a párkapcsolatokkal összefüggő mentalitásom olyan, hogy nagyon sok szerencse kell egy sikertörténethez. Én is mindig komolyabb voltam a korosztályomnál, nem foglalkoztam felszínességekkel sosem, de ilyen problémák eszembe se jutottak. Nem is voltak problémáim, mert az iskolában volt egy folyton rajtam lógó "barátnőm" akivel elvoltam, zenéltem, a családban szerettek, megvolt mindenem, más barátok meg akkor még nem kellettek (vannak kisebb testvéreim).
2014. júl. 30. 13:29
 18/26 anonim válasza:
Jézusom!!! Látszik,hogy ez már a 21. század!!Mindenki megbolondult!! Szerintem te ne akarj rájuk hasonlítani,tényleg az a ciki,amit ők csinálnak,maradj csak olyan amilyen vagy!
2014. júl. 30. 13:37
 19/26 anonim ***** válasza:
13:17- es vagyok . Köszi :D én is 13 vagyok :D
2014. júl. 30. 13:40
 20/26 anonim ***** válasza:

ne aggódj emiatt :)

13 évesen még fiatal vagy, egyáltalán nem kell cikinek érezned. van, aki huszonévesen csókolózik először, és nem csinál belőle ügyet.

éreztem így én is, mikor kisebb voltam, na meg jó hülye is, mert csak úgy összejöttem az első gyerekkel akinek tetszettem, és csókolóztam vele (akkor voltam 13 azt hiszem) de azóta megbántam. nem történt semmi, csak egy csók, és egyszer, de szakítottunk is, mert azt hittem ennél undorítóbb már nem is lehetne :D

sokkal jobb lett volna, ha a mostani barátommal csinálhatom először, nem egy senkivel akit alig ismertem és nem is szerettem.

ne siesd el a dolgot, hidd el sokkal jobb lesz azzal az első, akit tényleg szeretsz, és ő is téged :)

mint említetted, biztos eléggé szép lány vagy, ha kicsit idősebb leszel meglátod sok fiúnak fogsz tetszeni ;)

15L

2014. júl. 30. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!