Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sikerült, hogyan hódítottátok vissza az exeteket?
Hosszu sztori. Engem mar visszahoditottak, de vegulis nem tudom azt elmeslni, h pontoan hogy volt. A legfontosabb az, h ismerd az exedet jol, es talan egy kis ido elteltevel (2-3 honap) probalj kis meglepiket csinalni neki. Pl. ha ismered a haverjait vagy szokasait, tudod, h milyen helyekre szokott menni, meg minden, szoval elmehetsz te is oda, es beszelgettek 5-10 percet (mintha "veletlenul" talalkoztatok volna). Ha pl romantikusabb tipus, akkor talan orvend a kis ajandekoknak szulinapjara, nevnapjara (talan ezek voltak azok amikkel engem is visszahoditottak), stb.
22F
Igazából Ő jött vissza hozzám én meg még mindig szerettem ezért nem is üldöztem el. Előtte én is kerestem, de nem nagyon akart velem beszélgetni, kicsit még elutasító is volt velem, de ez megváltozott kb egy hónap múlva. Kereste a társaságomat, újra barátok lettünk, sokat beszélgettük msnen aztán egy rendezvényen újra találkoztunk. Annyira izgultam, mert akkor találkoztunk 3adszorra a szakításunk után. Jól éreztem magam vele és ő is velem. Aztán bevallotta, hogy még mindig szeret és hülye volt, amikor szakított velem.
Szóval csak akkor tudod visszaédesgetni, ha ő is akarja. Szerintem az ha megpróbálod vele felvenni a kapcsolatot már jó kezdő lépésként. Aztán ha ő is akarja akkor tudjátok tartani a kapcsolatot is. A többi meg fog jönni magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!