Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítottátok vissza az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítottátok vissza az exeteket, ha egyszer már vége volt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 07:59
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Meg se próbálom :) Az ex státusz nem véletlenül van :)
2009. máj. 21. 08:04
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
sehogy ami már kihült nem érdemes ujra forralni...az már nem olyan...
2009. máj. 21. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül értek egyet az előttem szólókkal... Velem a barátom szakított azt mondta már nem szeret(én őt nagyon). 1 hónap múlva visszatáncolt azt mondta tök hülye volt és még mindíg szeret csak akkor úgy érezte túl fiatalon kezdtük ezt az egészet és nem élte ki magát. Ez volt fél éve most szerinte sokkal jobb minden mint szakítás előtt(szerintem is) és most leszünk 3 évesek.

Tehát ha van köztetek még valami akkor csak mondd el neki mit érzel.

L/19

2009. máj. 21. 09:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg kell próbálni!
2009. máj. 21. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:
17%
Én is eddig úgy szakítottam, hogy tudtam, nem lesz folytatás. Nem hiába szakítok, ugyebár...
2009. máj. 21. 10:39
 6/6 anonim ***** válasza:
46%
Sehogy... Én egy kapcsolatot mindig komolyan gondolok amikor belekezdek és mindent meg is teszek annak érdekében hogy jól működjön. Ha problémák vannak akkor azt minden erőmmel megpróbálom megoldani, ha nem lehet, akkor jön a szakítás, ami mindig átgondolt, következetes lépés, azt jelenti hogy az a kapcsolat nem működik. Persze nem mindenki így csinálja. Másrészről pedig nem szeretnék senkit összezavarni, pláne ha esetleg új kapcsolata is van akkor különösen nagy tapintatlanság belerondítani.
2009. máj. 21. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!