Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak, tényleg fizessem ezt mind vissza az exemnek?

Figyelt kérdés
Fél évig együtt voltam egy pasival, de sajnos szakítottam vele, mert megőrjített a féltékenykedésével. Szakítás után egy borítékban összegyűjtötte a kapcsolatunk alatt lévő összes számlát (meghívások, mozi, belepök stb) van ez vagy 200 ezer Ft összeadva és azt akarja, hogy fizessem vissza neki a felét. Ok valóban mindig ő hívott meg, de ő ezt akkor nagyon akarta, most meg..... Azt mondta, addig nem hagy békén, míg ki nem fizetem neki a számlák felét.
2014. júl. 26. 10:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Egyiknek sem feltehetőleg :-D ... Egy "komoly" bűnöző nem fog olyan stikliket csinálni, hogy gumi kiszúrogatás :-P ... Akitől félni kell az nem kockáztat ilyen szintű kisstílűséggel ... Ergo nyugodtan pofán lehet vágni, komolytalan az ember ...
2014. júl. 26. 14:05
 32/35 anonim ***** válasza:
Nem kell erőszakot alkalmazni, mert akár rosszul is elsülhet. Ott a rendőrség és jelenteni kell. Ha feljelenti nem tudja, mert nagy kutya akkor erőszakkal semmit se ér. Egy pofán vérestől úgy is agresszívebb lesz.
2014. júl. 26. 14:28
 33/35 anonim ***** válasza:

#32:

Nem lehet feljelenteni, rendőrség addig nem foglalkozik semmilyen zaklatási üggyel, amíg vér nem folyik ... Volt részem ilyesmiben, szó szerint ezekkel a szavakkal hajtottak el a rendőrségről ...

2014. júl. 26. 15:31
 34/35 anonim ***** válasza:

Én nem fizetnék vissza egy petákot sem! Max. vennék neki poénból egy cumit és azt dugnám neki a borítékba.

Ha viszont ilyeneket művel hogy kiszúrja a kocsi kerekeket azért fontolóra vennék valami biztonsági kamera beszerzését.

Esetleg ha van olyan barátja vagy netán családtagja akivel jóban vagy te is, annak a segítségét kérni mert az exed abnormális dolgokat csinál.

2014. júl. 26. 16:23
 35/35 anonim ***** válasza:
Helyedben ráírnám egy papírra,hogy "100.000Ft" és odaadnám azt egy borítékban,hogy legyen boldog vele. De a játék pénz is megteszi.
2014. júl. 26. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!