Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak, tényleg fizessem ezt mind vissza az exemnek?
Figyelt kérdés
Fél évig együtt voltam egy pasival, de sajnos szakítottam vele, mert megőrjített a féltékenykedésével. Szakítás után egy borítékban összegyűjtötte a kapcsolatunk alatt lévő összes számlát (meghívások, mozi, belepök stb) van ez vagy 200 ezer Ft összeadva és azt akarja, hogy fizessem vissza neki a felét. Ok valóban mindig ő hívott meg, de ő ezt akkor nagyon akarta, most meg..... Azt mondta, addig nem hagy békén, míg ki nem fizetem neki a számlák felét.2014. júl. 26. 10:43
11/35 anonim válasza:
Mi ő bankár? Lehet te éltél a helyzettel, de ő tehet arról hogy mennyit költött rád. Ne fizesd ki. Bolond volt, mert felelőtlenül költött rád.
12/35 A kérdező kommentje:
nincs egy bátyád, vagy barátod, aki pofán verje a parasztot?
De van, de senki nem mer hozzáérni, mert olyan körökbe mozog és sajnos tuti kijátszaná a feljelentést is és zaklatna tovább :(
2014. júl. 26. 10:52
13/35 anonim válasza:
akkor viszont választhattál volna okosabban akkor fiút nem a maffiából. én nem adnék neki egy petákot se, mennyen a francba.
14/35 anonim válasza:
A lehetőség:Jelentsd fel zaklatásért. Te fogod megnyerni, mert (gondolom nem kell leírnom)
B lehetőség: amit utolsó írt :D
15/35 anonim válasza:
#12:
Olyan nincs ... ez ilyenek megoldhatóak ;-)
16/35 anonim válasza:
Orvosilag bizonyítottan pszichopata vagyok. Add meg a címét , én majd elintézem! ;)
17/35 anonim válasza:
16-os vicces vagy az egyik pszichopatától kerüljön át másikhoz, tényleg egyre jobb lesz a helyzete..
18/35 anonim válasza:
Cam008 te is hülye vagy. Úgy szintén szórnád a pénzt. Kötelező a wellness hétvége? Nem, de mondjuk nem rossz. Minden héten kell mozizni? Nem. Na meg 5 ezer a mozi két főre? Tényleg hülye vagy. Étterembe is rendszeresen kell menni?:D Gondolom akkor a legdrágább kajákat ugye? Egy egészséges kapcsolat is kijön fél év alatt akár 100 alatt. Aki nagy lábon él annak a 200 simán kell. Wellness hétvége, nyaralások, pucos étterem, stb. Főleg hogy a nőnek is illő beszállni, így számolva még 100 is sok.
19/35 A kérdező kommentje:
Nem zaklat amúgy, csak egyszer mondta ezt és küldte át a borítékot, de pl.: ma ki volt lyukasztva az összes kocsi kerekünk és nyilván nincs bizonyíték rá, hogy ő volt :(
2014. júl. 26. 11:03
20/35 anonim válasza:
hülye lennél..tekintse tanulópénznek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!