Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak, tényleg fizessem ezt mind vissza az exemnek?
#18:
Nem értem, hogy miért hülyézel engem ... csak azt vezettem le, hogy fél év alatt 200E-t simán el lehet költeni ilyesmire. Nem azt mondtam, hogy el KELL - szövegértés egyes, ülj le :-P -, de ha valaki megteheti, akkor el is költi és itt úgy tűnik, nem csóró, ösztöndíjas tinikről van szó.
Én sem így költök ezekre a dolgokra: pl. moziba évente ha egyszer megyek, mert nem érdekel, de wellnessezni kb. 3 havonta elmegyek és viszem a párom - valamelyiket :-P -, hogy pihenjünk, meg erősítsük a kapcsolatot egy kis közös programmal.
Ja! Egyébként mozijegy (3D+szemüveg kb. 1500,-/fő + kóla+kukorica 1000,-/fő = 2*1500+2*1000 = 5000,-)
Milyen 3D film?!
Egy sima jegy 1620 ft.
Kettő már 3240.
Ha popcornt és üdítőt is veszel,simán van az több is.
#23:
Elég sarkosan állsz a dologhoz :-P
Ilyet nem azért csinál az ember (felnőtt korban), mert villogni akar, vagy mert azt hiszi, hogy ezzel fogja meg a másikat.
Azért csinálok ilyeneket (jó étterem, wellness, stb.), mert élvezem és megtehetem :-P ... Nem a csaj előtt akarok felvágni, hogy elhívom egy ilyenre, hanem nekem esik jól a párommal kikapcsolódni és ezért fizetem meg. Ha masszázs széket kérek a moziban, akkor azért teszem, mert abban akarok ülni és nem azért mert bárkinek fel akarok vele vágni, hogy én abban néztem egy filmet.
Ha ilyen vitát kezdeményezel, akkor jó lenne számításba venni, hogy esetleg itt olyanok is vannak, akik megtehetik ezt és a maguk öröme miatt meg is teszik és ez nem felvágás és rongy rázás miatt van.
#23:
De egyébként kimondtad a varázsszót: "ha nincs rá igényed se" ... Van rá igényem és pont az a fajta vagyok, aki nem szórja a pénzt és nem költ olyanra, amire nincs igénye ... De amire igényem van, arra viszont költök ;-) ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!