Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak, tényleg fizessem ezt mind vissza az exemnek?

Figyelt kérdés
Fél évig együtt voltam egy pasival, de sajnos szakítottam vele, mert megőrjített a féltékenykedésével. Szakítás után egy borítékban összegyűjtötte a kapcsolatunk alatt lévő összes számlát (meghívások, mozi, belepök stb) van ez vagy 200 ezer Ft összeadva és azt akarja, hogy fizessem vissza neki a felét. Ok valóban mindig ő hívott meg, de ő ezt akkor nagyon akarta, most meg..... Azt mondta, addig nem hagy békén, míg ki nem fizetem neki a számlák felét.
2014. júl. 26. 10:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

#18:

Nem értem, hogy miért hülyézel engem ... csak azt vezettem le, hogy fél év alatt 200E-t simán el lehet költeni ilyesmire. Nem azt mondtam, hogy el KELL - szövegértés egyes, ülj le :-P -, de ha valaki megteheti, akkor el is költi és itt úgy tűnik, nem csóró, ösztöndíjas tinikről van szó.

Én sem így költök ezekre a dolgokra: pl. moziba évente ha egyszer megyek, mert nem érdekel, de wellnessezni kb. 3 havonta elmegyek és viszem a párom - valamelyiket :-P -, hogy pihenjünk, meg erősítsük a kapcsolatot egy kis közös programmal.

Ja! Egyébként mozijegy (3D+szemüveg kb. 1500,-/fő + kóla+kukorica 1000,-/fő = 2*1500+2*1000 = 5000,-)

2014. júl. 26. 11:09
 22/35 anonim ***** válasza:
amúgy tudatosan eltett minden blokkot? az elejétől fogva készült rá.....
2014. júl. 26. 11:16
 23/35 anonim ***** válasza:
31%
Kötelező 3d filmet nézni és ott megkajálni... Én fél éves kapcsolat alatt 10 ezret sem költöttem el és nem volt semmi gond. Nem panaszkodott egyikünk se. Nagy nehezen vettem rá, hogy én fizettem neki egy italt és egy hamburgert. De ha kitalálják a moziban a masszírozó széket akkor feltétlen arra is fizess be, ha nincs rá igényed se:)
2014. júl. 26. 11:18
 24/35 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Milyen 3D film?!

Egy sima jegy 1620 ft.

Kettő már 3240.

Ha popcornt és üdítőt is veszel,simán van az több is.

2014. júl. 26. 11:22
 25/35 anonim ***** válasza:

#23:

Elég sarkosan állsz a dologhoz :-P

Ilyet nem azért csinál az ember (felnőtt korban), mert villogni akar, vagy mert azt hiszi, hogy ezzel fogja meg a másikat.

Azért csinálok ilyeneket (jó étterem, wellness, stb.), mert élvezem és megtehetem :-P ... Nem a csaj előtt akarok felvágni, hogy elhívom egy ilyenre, hanem nekem esik jól a párommal kikapcsolódni és ezért fizetem meg. Ha masszázs széket kérek a moziban, akkor azért teszem, mert abban akarok ülni és nem azért mert bárkinek fel akarok vele vágni, hogy én abban néztem egy filmet.

Ha ilyen vitát kezdeményezel, akkor jó lenne számításba venni, hogy esetleg itt olyanok is vannak, akik megtehetik ezt és a maguk öröme miatt meg is teszik és ez nem felvágás és rongy rázás miatt van.

2014. júl. 26. 11:23
 26/35 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mintha úgy gondolná, hogy megvett volna téged. Ha két évig együtt vagytok egy millát kérne tőled? Én is megleptem jó pár dologgal a párom (pedig nő vagyok) és eszembe nem jutna tőle visszakérni. Én is adtam neki, ő is adott nekem. Gondolom nálatok is így volt.
2014. júl. 26. 11:24
 27/35 anonim ***** válasza:

#23:

De egyébként kimondtad a varázsszót: "ha nincs rá igényed se" ... Van rá igényem és pont az a fajta vagyok, aki nem szórja a pénzt és nem költ olyanra, amire nincs igénye ... De amire igényem van, arra viszont költök ;-) ...

2014. júl. 26. 11:25
 28/35 anonim ***** válasza:
Akkor meg? Mondtam, hogy meglehet oldani kevesbből, de nem mondtam, hogy tilos szórni a pénzt. A másik meg, hogy te nem egy friss kapcsolatban vagy, ezért illő többet költeni, de persze amennyit lehet. A kérdező esetében csak egy fél éves kapcsolat. Annál pénz szórás volt amin most szívja a fogát, meg is érdemli.
2014. júl. 26. 11:37
 29/35 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez pénzszórás lenne egy felnőtt, jól szituált férfitől, aki ezt megteheti és meg is teszi akár a maga irányába, akár bármilyen kapcsolatban. Van akinek az életszínvonalába belefér :-P
2014. júl. 26. 11:49
 30/35 anonim ***** válasza:
Melyik mafiának a tagja?
2014. júl. 26. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!