Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az számít valamit hogy az exemnek like-oltam 1 random képét a facebookon ő meg visszalájkolt ugyanugy 1-et? :O Jelenthet ez valamit? (jelenleg pasija van)
nem
visszalájkolt, mert ez így udvarias
Fura, de ma velem ugyan ez volt :D
kb. 3 oraja feltett egy kepet a haverjaval, lajkoltam es kb. feloraja O is lajkolta az egyik kepemet.
Szerintem nem jelent semmit, ugymond "megkoszonte" ..
szerintem nem olyan egy lájk mint egy köszönés....
szerintem ha én csinálnám ezt, az max annyit jelentene, hogy nem utálom és nem idegesít engem, meg ilyesmi :) szóval, hogy nincs bajom vele. de te jobban tudhatnád, hogy nála mit jelenthet, mivel te ismered.
Én is öreg vagyok, 26 éves.... :D De a kamaszok facebook életét nem látom át, teljesen máshogy élik meg mint mi "öregek" :D
Én a magam részéről nem látnék bele semmit. Te like-oltad, aminek kapcsán ő is ránézett az adatlapodra és ő is talált egy képet ami tetszett neki. PONT. Semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!