Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged keresett a párod szakítás után?
en vagyok a no..
exemmel 2 ev utan mondtam ki hogy vege ( hosszu hogy miert..)
de utana keresett,rengetegszer,es azt mondta hogy maradjunk baratok....... en nem valaszoltam..... azota volegenyem van,es boldogan elunk :)
Én 7 év után szakítottam, az elmúlt hetekben.
A 7 év alatt egyetlen egy negatív megnyilvánulása nem volt, de azóta ocsmány dolgokat vág a fejemhez, mintha kifordult volna önmagából.
Leveleit, telefonjait így letiltottam.
Ennek semmi értelme, ha már szakít egy pár akkor már minek még kínozni egymást utána és próbálkozni azzal ami úgysem működik? Nem volt elég a 3 év? Lépjetek tovább, találsz jobbat is nála, ő is talál majd. Nem illetek össze ha ennyiszer szakítottatok már.
Mi sok éve vagyunk együtt a párommal, soha még csak nem is veszekedtünk. Ne vesztegesd az idődet rá. Valószínűleg ő már tovább lépett azért nem keres.
Kettes vagyok.
Bevallom, azt a részt, ahol azt írtad, már többször szakítottatok és akkor te kezdeményeztél, valahogy átfutottam. Így már teljesen más színezetet kap a történet. Elgondolkodtató, hogy valóban mennyit jelentettél a hölgy számára.
És a kérdésedre válaszolva: nem, nem jártam még így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!