Szakítás miatt teljesen magam alatt vagyok, elhagyott minden erőm. Mit tehetnék?
Néhány hete szakítottunk a párommal, jobban mondva én vele. Nagyon sok minden bántott a kapcsolatunkban, és éveken keresztül mindig magamban tartottam, de nem bírtam már tovább és kibukott belőlem minden és elküldtem.
Azóta viszont teljesen magamba zuhantam. Képtelen vagyok enni, jó, ha napi egyszer rendes ételt veszek magamhoz, sokat sírok, egész nap fekszem. A lakásban rendetlenség van és kosz, bevallom őszintén, semmit nem csinálok. A lakás különböző pontjain szennyes, mosatlan. Magammal sem foglalkozok már. Zsíros haj, bozontos szemöldök, borostás lábak. Teljesen elhagytam magam. A lakásból sem sokszor mozdultam ki, egész nap pizsamában fekszem és csak nézek magam elé. Amikor pedig tudatosul bennem, hogy mit csinálok, próbálok erőt venni magamon, de nem jutok el addig, hogy újra rendbe rakjam magam körül a dolgokat. Úgy érzem, nem tudok Nélküle élni, de másrészről, nagyon haragszom Rá. Ebbe bele fogok őrülni.:'( Mit tehetnék, hogy jól/jobban legyek?
N
én is ugyanígy vagyok, bár az én helyzetem rosszabb, mert velem szakítottak.
van már 3 hónapja is, de mai napig minden este vizesre sírom a párnámat, nappal meg csak nézek ki a fejemből, senkinek sem sikerült jó kedvre deríteni, pedig próbálkoznak. mindenről ő jut eszembe. minden rá emlékeztet. hiába tanulok, dolgozok, lefoglalom magam, az agyam folyamatosan kattog, és teszi fel a kérdést, hogy miért..
Nem szabad egyedül maradni... tudom milyen érzés, őrjítő.
Csináld apró lépésekben, pl. fürödj meg, moss hajat. Mosd el a mosatlant. Szellőztess, közben menjen valami vígjáték (pl. Ace Ventura (ha szereted). Kicsit pakolj össze, mert úgy jobb az embernek. Ülj törökülésbe és meditálj kicsit.
Hívd fel a barátnőd/tesód/anyukád, hogy elmennétek-e valahova.
MOZDULJ KI! Ne gubózz be.
Nagyon sajnálom, ezen nemrég mentem át. Ez a gyász egyik szakasza. Én nem értek egyet azzal, hogy ki kell mozdulni, szerintem el kell érni a gödör alját. Ha elérted, onnan lesz majd feljebb menetel, és kiheverés. De addig nyugodtan süppedj bele az önsajnálatba.
Bár számomra is furcsa, hogy "nő"-ként aposztrofálod magad, és mellette megteheted, hogy otthon vagy 0-24 és zsíros hajjal fekszel és bőgsz. Szóval biztos nem dolgozol, ha meg emiatt szabin vagy már hetek óta, vigyázz, nehogy baj legyen a munkádban is.
Kitartás, lesz jobb biztosan!
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!