Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után jöttetek helyre egy szakítás után? Már 3 hete, hogy elhagyott a párom, és még mindig nagyon rosszul vagyok.
Próbálok felejteni, mást csinálni, elterelni a figyelmemet, de még nem vagyok túl rajta. Fizikai tüneteim is vannak:nyomás a mellkasomban, gombóc a torkomban, viszkető foltok a bőrömön, gerincfájdalmak, hányinger reggelente...
Nagyon szerettem! Szedek egy enyhe nyugtatót, így legalább aludni tudok. Mégis úgy érzem, "beszorultam" ebbe a helyzetbe. Nagyon kellene valami segítség.Meddig fog ez tartani? Mit tehetnék?? Most munka sincs, hogy abba temetkezzek, hosszú hétvége van. (Én meg itthon ülök egyedül, a barátaim már családosak, a többi családtagom is elvan a saját családjával.Anyukámat meg nem akarom szomorítani.)
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Tudtam, hogy nagyon gyötrelmes lesz, de hogy ennyire!?...
Szóval sok idő el fog telni, mire újra nevetni tudok majd.Erre számítok.
Meg egy nagyon kicsit arra, hogy hátha csoda történik, és visszajön hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!