Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátnőm 3 év után elhagyott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 3 év után elhagyott egy nő miatt. (Lehet röhögni, megértem. ) Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Minden nap látom őket, egy helyen dolgozunk, a baráti társaságunk is ugyanaz. Az ex-em igyekszik minél kedvesebb lenni velem,de ez akkor is borzalmas így.Hogyan vészelhetném át ezt az időszakot?

2013. dec. 17. 17:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
úúú, haver...
2013. dec. 17. 17:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez kemény. Mondanám, hogy szakíts meg vele minden kapcsolatot, de így elég nehéz. Magamból kiindulva csak így lehet átvészelni egy 3 éves kapcsolat utáni szakítást.
2013. dec. 17. 17:28
 3/11 anonim ***** válasza:
17%
Vegyél magadnak karácsonyra egy konyhakötényt!
2013. dec. 17. 17:28
 4/11 WheneverYouWant ***** válasza:
35%
kérj tőlük egy hármast csak úgy búfelejtőnek.
2013. dec. 17. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne figyelj rá.

Összpontosíts a munkádra, az életedre, a saját dolgaidra. Ez a leghatásosabb módszer a világ minden idiótasága ellen ;).

2013. dec. 17. 17:29
 6/11 anonim ***** válasza:
hát így nagyon nehéz lesz :( próbáld meg, ahogy mások is írták, a lehető legjobban kizárni az életedből. kezdj el valami új hobbit, pl sportolj, vagy valami. lefoglal, és új emberekkel is megismerkedsz. amúgy a baráti társaságodat nem zavarja, hogy mit tett a barátnőd? mert akárhogy is nézzük, megcsalt, átvert és lelépett mással, és mindegy, hogy az nő volt.
2013. dec. 17. 17:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ja, amúgy nyugi és ne vedd magadra a dolgot.

Én egyáltalán nem találok röhögni valót ebben, te meg nyilván azért érzed túlzottan cikinek, mert épp benne vagy a dologban, de értelmes ember az ilyesmivel nem gúnyolódik, sőt, engem kifejezetten hidegen hagyna a magánéleted ezen pontja, mindenkinek vannak bizarr fordulatai az életében, nem igaz ?

2013. dec. 17. 17:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

1.KERESS EGY ÚJ BARÁTNŐT !

2.NE LOVAGOLJ EZEN A TÉMÁN!

3.ÉLD TOVÁBB AZ ÉLETED!

4.AZ Ő BAJA HA L E Z B I !

5.TE NEM VESZÍTETTÉL AZ ÉG VILÁGON SEMMIT , CSAK Ő

T É G E D !

HA OTTLENNÉK VELED ADNÉK VAGY KÉT JÓZANÍTÓ POFONT !

2013. dec. 17. 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Gondolom most jött rá hogy leszbikus. Ha így van, ne úgy fogd fel, hogy valaki más miatt hagyott el. Azért hagyott el, mert muszáj volt neki, mert most jött rá arra, amiről igazából nem tehet. Elveszett 3 év volt, de ne felejtsd el, hogy te is benne voltál, mert előtte se lehetett ideális a kapcsolatotok. Én inkább úgy fognám fel, hogy sorstársak voltatok ebben az elveszett 3 évben, és biztos hogy nagyon szeretett téged, ha szerelmes nem is lehetett.

Az ideális esetet írtam le, lehet hogy a valóság rosszabb, ezt te tudod. Nekem a kisgyerekkori szerelmemről derült ki felnőttkorunkban hogy leszbikus, és még ez is sokkoló volt elsőre, de most is nagyon kedvelem.

2013. dec. 17. 17:51
 10/11 anonim ***** válasza:

ŐŐŐ... Hát ez az igazi kicsszett helyzet ám!

Ne foglalkozz vele/velük, találsz jobbat!

2013. dec. 17. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!