Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szólnátok hozzá h a pasitok csak hazásság után akarja a szexet?

Figyelt kérdés
Írhatnátok véleményt is ezzel kapcsolatosan, mit gondoltok erről, miért lenne jó, miért lenne rossz várni több évig ezzel, ti nektek mennyi fáradtság lenne kibírni szex nélkül. Köszönöm előre is aki ír :)

2014. júl. 22. 17:02
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
"mondtam h. ne menjünk bele a vallás rovatba tartozik" Egyszerre nem tudok több témát megjelölni, könnyen kitértél a kérdés elől így az összes eddigi válaszod hitelét vesztette így...
2014. aug. 5. 16:50
 22/23 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen mindegy mit gondolsz. Amiről beszélek tények, pár évig tanultam róluk. :)))

Hogy te ennek hiszel, vagy valami mítosznak aminek alapja még nincsen sőt ebben az esetben nem is lehet, az a te dolgod :)

2014. aug. 5. 16:52
 23/23 A kérdező kommentje:
attól h tanultál pár évet még lehetsz buta. Ha van egy dolog aminek még nem tudtáék bebizonyítani az ellenkezőjét, és rengeteg bizonyíték van ami azt igazolja h a biblia igaz, több mint a tudomány javára szólna, akkor butaság biztosra állítani h az egész egy mítosz.
2014. aug. 12. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!